Zlověstné ticho

65%

Komentáře a recenze 15

Dle počtu bodů
kilby1989
kilby1989
4 397 bodů
8
U konce jsem to viděl na lepší 3*, ale to jsem netušil, že mě čeká ještě jedna bomba. Rázem se z toho staly slabší 4*. Nejde zrovna o horor z kterýho bych byl nějak vycukanej, ale atmoška a spád celkem fajn a celkové rozuzlení bylo kupodivu hodně nečekané. Snad jen občasné nelogické chování některých postav ubralo filmu na lepším vyznění. 90 minut bylo tak akorát, nijak natahované s rychlým průběhem. Takových 69% :) horor pro NEfanoušky horoů
Chimpanzee21
Chimpanzee21
3 873 bodů
6
Celý film je vlastě udělaný skvěle, ale příběh i přes jeho rozmístění je slabý. Jediné co se mi na něm líbilo tak nad 50% bylo závěrečné rozuzlení. Atmosféra filmu je poměrně dobrá, ale kazí ji menší zásahy skoro komediálních prvků. Film je ideální na jedno shlédnutí a nevracení se k němu.
saboter
saboter
3 564 bodů
9
Sakra dobře povedený horor jen pro nejotrlejší.
sQelle
sQelle
2 814 bodů
8
Poměrně dost zajímavý styl filmu až někdy s mrazivými scénami. Do konce filmu jsem ani netušil jak to všechno dopadne a nijak mě nenapadl závěr. Teď jen doufám, že se před dveřmi našeho bytu neobjeví balík s loutkou.
TheSompeque
TheSompeque
1 554 bodů
6
Další horor, kde jako hlavní prvek působí creepy loutka. A děsit se jí poměrně daří. Co se ale filmu nedaří jsou herecké výkony, které jsou na úrovni filmů s Drahomírou Jůzovou. Není to nic převratného, ale zklamání nebudete. Jestli chcete nějaký spooky creepy ne úplně shit horor na večer, proč ne.