Titanic

85%

Komentáře a recenze 93

Dle počtu bodů
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
9
Nezapomenutelný film!
nikol125
nikol125
2 781 bodů
9.5
Přenádherná klasika, kterou zná asi už každý.
alexik789
2 512 bodů
10
Úžasný film, ohromně dojemný. Leonardo DiCaprio a Kate Winslet vydávají na plátně skvostné výkony. Tento film je v mé Top 10 nejlepších filmů. Na konci filmu jsem byla dojata až k slzám. Skoro byste řekli, že je to natočené podle skutečné události. nejlepší Cameronův film vůbec.
Barbarrossa698
Barbarrossa698
2 322 bodů
10
Jeden z nejkrásnějších filmů
Rabadi
Rabadi
2 259 bodů
6.5
bohužel nesdílím všeobecné nadšení z tohoto velkofilmu. film je opravdu velmi dlouhý, některé scény bych oželela. dva hlavní hrdiny bych vyměnila, nesedí mi k sobě. kate winslet a jiný herec nebo leonardo dicaprio a jiná herečka. dojemná scéna na konci filmu.
Miller
Miller
2 220 bodů
6
Cameronská klasika - vypnout, nesoustředit se na průměrný scénář, užít si filmařinu, hudbu a vizuál.
Kuca25
2 132 bodů
10
Skvělý film ve všech směrech. Kostýmy, kulisy, příběh, herecké výkony... I přes dlouhou stopáž filmu jsem se ani jednou nenudil ba naopak mi to ani tak dlouhé nepřišlo. Ve filmu se velmi líbí jak je monumentálně a věcně Titanic vyobrazen. S filmu je opravdu cítit ta atmosféra a velkolepost události. Stejně tak je silný zážitek když se loď potápí. Herci jsou vynikající, Leo a Kate jsou ve svých rolích opravdu přesvědčivý. Výborný výkon. Nejlepší dílo Jamese Camerona, myslím že nic lepšího se mu nejspíš natočit nepovede.
wop
wop
1 716 bodů
9
Pokaždé zase doufám, že si toho ledovce všimnou včas, že se mu stihnou vyhnout a že si Jack najde kus dřeva i pro sebe.
Jonák
Jonák
1 683 bodů
9
Titanic je jeden z mála filmů, který si i přes svojí délku stopáže užijete. Samotný "námět" - příběh je vlastně perfektní, a v tomto filmovém zpracování (skvělý herci, triky, efekty) rozhodně není co vytknout. Atmosféra a emoce, které ve vás film vyvolá (v různých častí vždy jiné) jsou prostě vlastností perfektních snímků.
pokladnik
pokladnik
1 602 bodů
8
Opět James Cameron. Na Titanic jsem šla ze zvědavosti a odcházela jsem naštvaná. Vadila mi zápletka celého filmu s Leem a Kate. Doslova mě vytočil konec v jeho melodramatičnosti až patetičnosti. Ještě, že Leo zmrzl, protože jinak bych se na film už nikdy nepodívala. Po technické stránce je film super což James Cameron neustále dokazuje a překračuje své vlastní laťky...Přece mi to, ale nedalo a když jsem plula na lodi v Egejském moři tak jsem si vyzkoušela "Titanik" na přídi a bylo to fakt skvělé, dokonce jsem sklidila potlesk od mezinárodního osazenstva. Je to prostě mezinárodní řeč i když beze slov...