Terminátor 2: Den zúčtování

90%

Komentáře a recenze 85

Dle počtu bodů
brbla666
brbla666
1 534 bodů
10
Myslím,že je to z celé série nejlepší díl.
Pedro24
Pedro24
1 504 bodů
9
Dvojka, která překonala legendární jedničku, nám ukazuje jak se Arnold Schwarzenegger stává hodným, ale pořád drsným ochráncem Johna Connora před novým vychytanějším modelem, naprogramovaným stroji. Mistr sekvelů se předvedl v nejlepší formě, společně s Die hard asi nejlepší akčňák.
krakenvalo
krakenvalo
1 453 bodů
10
Asi najlepšia čast terminatora je to pecka to asi tým že connor bol decko
Bemiurg
Bemiurg
1 385 bodů
9.5
Tak jsem byl včera na 3D verzi Terminátora 2 a jedním slovem pecka. To bych nevěřil, že 25 let starý film strčí valnou většinu současných 3D filmů do kapsy.
Linhi
Linhi
1 324 bodů
10
Je spousta vynikajících akčňáků ale tenhle je a už asi bude ten nejlepší ze všech, prostě srdcovka.
Foltest
Foltest
1 304 bodů
6
Terminátor 2 je rozhodně důstojný nástupce jedničky. V mnoha ohledech je jí snad podobný až příliš. Jistě, děj zde dostal vzpruhu přidáním kladného terminátora, přesto jsou však filmy poměrně podobně vystavěny. Na každý pád je to však velmi kvalitní snímek stejně, jako byl první díl. S povděkem kvituji část, kdy Arnoldův terminátor objevoval své lidství. To byla svěží dějová linka a zároveň do filmu přinesla humor. Musím říct, že akce se mi v jedničce líbila více, přesto i zde je stále bravurní. Závěrečné dojemné loučení dalo snímku smysluplný konec. Na závěr je také nutno zmínit, že snímek má skvělé dialogy a hlášky. Jsou to především ony, jež Terminátora 2 dělají vskutku kultovním počinem. S klidem doporučuji ke zhlédnutí.
jvempire
jvempire
1 208 bodů
9.5
Pokračování ve všech směrech lepší. Právem legendární snímek.
junker
junker
1 023 bodů
10
TERMINATOR 2 JE NEJLEPSI ZE VSECH TERMINATORU A NEJLEPSI CAMERONUV FILM JETO PROSTE PECKA A MUJ NEJ OBLIBENEJSI FILMECEK
Senkys57
Senkys57
973 bodů
10
Málokdy je 2. díl lepší, jak ten první
Medúska
Medúska
947 bodů
9.5
Další film kde pokračování předčilo jednotku. Dvojka je bezesporu akčnější, napínavější, režisérsky, trikově i herecky zvládnutá bravurně.