Terminátor 2: Den zúčtování

90%

Komentáře a recenze 85

Dle počtu bodů
zrzinda2408
306 bodů
10
Pokud si některý z filmů zaslouží 100% je to tento. Je tady jasně vidět, že ani není potřeba tolik triků, aby byl film vizuálně přitažlivý a další terminátoři s nimi taky nevyhráli. Skvělý scénář, provedení, zápletka, hlavní záporák...prostě vše. Kéž by tohle někdo dokázal i dnes :)
Markovel
250 bodů
9
Asi nejlepší filmový sequel. Je asi ještě lepší než první díl. Hodně dobře natočený film, který zaujme a do konce filmu nepustí. Arnold Schwarzenegger zde předvedl svůj nejznámnější herecký výkon. Film který zná skoro každý. Poslední dobrý díl Terminátora.
Kverulant
Kverulant
222 bodů
10
E.T. pro velké kluky - komu nebylo líto, že John Connor přišel o svého kámoše, ten nemá srdce :)
leriel
213 bodů
10
Luxusní filmeček, na to že je to druhý díl nesmírná pecka. Efekty, které se neokoukají ani po letech, nu co na to říct, pro mě jeden z nejlepších filmů všech dob v rámci akčího žánru. Legendární záležitost, která se neochodí ani po letech letoucích. Arnie ;)
vojta-kortus
158 bodů
9.5
Co k tomu dodat. Dvojka s přehledem smazala slávu i tak skvělého prvního dílu. Nezapomenutelný T1000 z tekutého kovu. Nikdo tenkrát nechápal, jak to udělali. Přelomový film, skvělé triky, skvělé herecké výkony a to nejen "Árnýho" Film je napínavý každou vteřinu. Je to ptostě TOP akční snímek.
GNR1986
GNR1986
136 bodů
10
Klasika..jednička nic moc i když na rok výroby tolik efektu ještě nebylo možné jako dnes ,ale dvojka ta je nesmrtelná .Kdo z mužského phlaví neviděl T2 tak snad nemuže říkat že je filmový labužník .Kam se hrabou transformers .
Gib
Gib
120 bodů
9
JO super!
wee_dram
93 bodů
8
Pro mě jeden ze zásadních sci-fi filmů devadesátých let. Na svou dobu špičkové triky a správná porce akce.
vojtadzurik
80 bodů
9.5
tento díl se mi jeví jako nejpovedenejsí ze vsech existujících. Nové díly jsou pouze o efektech, kdezto tento díl má krásny děj a líbí se mi, že je tam John situovan do věku dítěte, což dává filmu jiný nádech, rodinný. Celkove i efekty nejsou špatne nato že je to velmi stary film. Vykony hercu jsou bezkonkurencni
dagmar.gallyasova
63 bodů
10
Tahle dvojka se mi zaryla do srdce, nevidím ani jedno slabé místo. Na tuto dobu byly triky a speciální efekty fakt skvělý, takže smekám. V tomto filmu jsou nezapomenutelné scény, které už ze svého života nesmažu. JE to film z mého dětství ale i v tuto dobu je nadčasový.