vojtadzurik

Vojta Dzurik
80

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Česká republika



    Harry Potter a Kámen mudrců
    Harry Potter a Kámen mudrců (2001)
    7
    Kdyz jsem videl film poprve, to mi taky bylo alespon o deset let méně, tak se mi film libil poměrně hodně. Dnes uz to neni ono. Ale pokud objektivně, tak je to moc pěkná současná pohídka. Děti by hodnotili 100procent, to jsem si zcela jisty, to se vsak neda rici o nasledujici dilech. Kde mi nektery z nich připadal více nežli pohádka pro dett, jako horor pro dospele. Mylsim, ze to byl ASCABAN.
    Evoluce
    Evoluce (2001)
    8
    I pres to, ze komedie neni muj oblíbený žánr, tento film se mi moc libil. Kolegiánli par velmi vtipny, ale přitom styloví. Scena v obchodním centru byla proste nejlepsi. Efekty a zpracovani také dobré. A jednou z khlavnich postav je Stifler z AmericamPie, takze neni pochyb o kvalitach filmu.
    Transformers
    Transformers (2007)
    7.5
    Podle mého názoru to nebylo špattné. Jen mi tam chybel zajímavější děj, než jen stroze invaze transformeru a pointa je hned jasna po celou dobu drubehu filmu. To je podle me chyba. Ikdyz jsem psal u recenze Real Steel(Ocelova pěst), abychom nesrovnavali, tak jen podotknu, ze prave v tomto na prvni pohled obdobném filmju(zdálo by se), jsem byl naprosto z děje a podstaty filmu nadšený. Mělo to informaci navic, rodinný záměr a celkově asi.
    Zkus mě rozesmát
    Zkus mě rozesmát (2011)
    9.5
    nejsem velmi na prehnane komedie. Tato je však vyjimkou a je neuveritelne dobra. Sala z ni rodinna atmosfera a pritoom je to velmi vtipne. Ta herečka z Přátel zde vypada výborne, dětské postavy take na vybornou.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci