Hra na utrpení

51%
Hra na utrpení
Hra na utrpení
Tabitha. Shelby. Lisa. Jsou to dávné kamarádky, každá z nich však kráčí svou cestou. Budou ale sdílet tentýž hrůzný osud, neboť se vrací zdánlivě nevinná událost z jejich školních let, aby je naplnila hrůzou. Cosi – kdosi – chce odplatu: zvrácenou... rafinovanou... výsměšnou, drtivou, vražednou pomstu. Tři ženy a další oběti musejí v kamenné síni, plné vězeňských cel, podstoupit krutý boj o přežití. Kdo bude žít? Kdo zemře? Vše se děje pro čísi zábavu. Scenárista Jake Wade Wall (Stopař) a režisér John Simpson (Mrtvolka) podnikají nový filmový nájezd do říše hororu: ztlumte světla – a zesilte strach.



Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5.5
Perfektně skloubený děj. Něco mi tam ještě chybělo, snad víc vražd? Tento film je na hranici nadprůměru. Koukat se na to celkem dá.
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
2
Ze začátku to vypadala docela nadějně. Vypadalo to, že půjde o několik krátkých povídek, ovšem po dvou prvních příbězích to začalo na sebe nějak navazovat a tím si tento film sám sobě podepsal ortel. Hlavní nevýhodou je, že tento stupidní snímek postrádá logiku a posledních 15 minut filmu je naprostá katastrofa. Myšlenka to byla sice zajímavá, ale zpracování po režisérské tak především scénáristické stránce naprosto na nulové úrovni.
Alaitos
Alaitos
5 367 bodů
4
S hodnocenim nemuzu jit vys kvuli absolutni demenci v chovani jednotlivych hrdinu.

Dodatečné informace

Původní název:
Amusement (více)
  • USA Hra na utrpení
  • USA Amusement
  • USA Diversión Mortal
  • USA I anatrihiastiki hara tou dolofonou
Země původu:
USA
Rozpočet:
6 mil. USD
Tržby:
0,17 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění