Sám doma

85%

Komentáře a recenze 62

Dle počtu bodů
bafik
710 bodů
7.5
Harry, jdu do baráku!
TechCluster
TechCluster
667 bodů
9
Vánoční klasika. Harry jdu do baráku.
David Ženíšek
David Ženíšek
662 bodů
8
Filmová Vánoční klasika,která je stále i po těch letech neuvěřitelně zábavná,hlavně poslední akt je nejlepší,ale i zbytek filmu nezaostává.
divad
divad
631 bodů
9
Filmová vánoční klasika, která snad nikdy nepřestane bavit.
jajsemviktor_
jajsemviktor_
621 bodů
8
skvělý rodinný vánoční film. Kevin v hlavní roli je zábavný, karikaturní zlodějové skvělý a celkově ten nápad funguje skvěle. Je obdivuhodné jaký legendární status si tento film za svojí existenci vybudoval. K úplné dokonalosti a tedy k pěti hvězdám mi chybí víc nápadů a celkově mě tohle nebaví na několikáté zhlédnutí tak moc jako druhý díl v New Yorku
CrypzzXD
CrypzzXD
575 bodů
9
Kdo by Kevina nemiloval?!
Kocka_11
Kocka_11
512 bodů
8
Pre mňa absolútna vianočná klasika. Asi nebudem sám ak poviem, že prvý Sám doma sa mi zo všetkých páčil najviac. Macaulay Culkin je v hlavnej úlohe absolútne nezabudnuteľný rovnako ako duo zlodejov Marv a Harry. Skutočne legendárny vianočný film, bez ktorého Vianoce nie sú Vianocami.
Kašpárek
Kašpárek
507 bodů
8
Dneska už je této vánoční klasice téměř 30 let a zub času se na ní už také přeci jen podepisuje. Ale je to velmi příjemná vzpomínka na nadšení v dětství. "Marve! Henry! Proč sis zouval boty blázne? Copak, že vypadáš jak oškubaný kuře?"
Ku
460 bodů
8
Dobrý hodně
polopaticky
361 bodů
9
Jedna z těch komedii která vás vždy dostane a na vánoci či jiný svátek by neměla chybět a jak humor který je prostě famózní tak i herci se skvěle doplňují a Culkin je jako hereck suprovej a co se týče příběhu celekm překvapý ale samozřejmě se na scénáři taky mohlo zapracovat ale například Stern a Pesci ty jsou nezapomenutelní.