Sám doma

85%

Komentáře a recenze 62

Dle počtu bodů
Petra8619
Petra8619
329 bodů
10
Krásná vánoční atmosféra. Smích a smích :-) a slzy
Major Zeman
Major Zeman
329 bodů
10
Vánoce bez Kelvina?Nikdy.
Hacking
Hacking
296 bodů
9
Vánoční klasika. Pohodová komedie pro celou rodinu.
Markovel
250 bodů
8.5
Příjemná komedie která je moje oblíbená už spoustu let kde jsou opravdu dobré vtipy a ve které skvěle zahrál hlavní roli Macaulay Culkin ve které musí Kevin překonat svůj strach když ho rodina zapomene doma a objeví se zloději kteří chtějí vykrást jeho dům a musí teda ochránit dům před zloději pastmi.
Stanulda007
Stanulda007
244 bodů
8
Vánoce bez tohohle filmu? Neexistuje! Pro mě je to tak neodmyslitelným symbolem svátků, že by to bez Kevina a jeho skvělých pastí na ty lupiče prostě nebylo ono. Taková skvělá komedie se nikdy neokouká, vtípky a hlášky z filmu jsou legendární.
Martina291086
Martina291086
239 bodů
8
Klidně mě ukamenujte, ale pro mě tento film nebyl nikdy tak skvělý, jak o něm všichni mluví. Už jako malé holce se mi tento film nelíbil a nechápala jsem, co na tom ti lidé vidí... A vlastně to nechápu ani dnes. Vyzdvihla bych pouze výkony Pesciho a Sterna, kteří jsou ve svých rolích fenomenální a značně zvedají hodnocení.
HezkyHusky
HezkyHusky
150 bodů
10
Film Sám doma je ikonickou vánoční komedií, která si získala srdce diváků po celém světě. Je plný zábavy, překvapení a neuvěřitelných dobrodružství malého Kevina. Macaulay Culkin předvedl skvělý herecký výkon a stal se symbolem tohoto filmu. Příběh je zároveň zábavný a dojemný, dokázal mě udržet ve střehu a nepřestal mě bavit od začátku do konce. Různé pasti a triky, které si Kevin připravuje na zloděje, jsou napínavé a plné komična. Režiséru Chrisi Columbusovi se podařilo vybudovat skvělou atmosféru a vytvořit film, který je zároveň pro děti i dospělé. Hudba od Johna Williamse dodává filmu na kouzelnosti a přispívá k jeho oblíbenosti. V neposlední řadě je tu také geniální výběr hereckého obsazení, jelikož všichni herci sehráli své role skvěle a dodali filmu další rozměr. Celkově film Sám doma zaslouží plných 10/10. Je to klasika, která stále baví a každý rok se rád vrátím k jejímu shlédnutí během vánočních svátků.
  • všechno
fajfos
fajfos
63 bodů
8
Vánoční klasika, relax film.
matthias-nemafb
45 bodů
10
super film je zábavný má dobrý příběh nic moc rozlišení ale to je možná stářím ale jinak dokonalé není to moc akční já bych tam přidal víc akce a méně předpovídatelný příběh nejhorší je to oblečení a odlesk v kameře takže nedoporučuji se dívat přes den a ty zombíci jsou super
patrikpecenak
patrikpecenak
21 bodů
10
Krásný vánoční film.Tenhle film zná každý