South Park: Imaginationland

77%
South Park: Imaginationland
South Park: Imaginationland

Kluci ze South Parku se tentokrát nechtěně dostanou do "říše představ", ve které žijí jak všechny dobré bytosti, které lidi vymysleli, tak za temnou hradbou i ty zlé. Teroristický útok způsobí, že je hradba zničena a zlé postavy ovládnou naši představivost. Zatímco americké jednotky velí "atomovkama na ně" a vysílají speciální bránou Kurta Russella, protože "hrál v tom filmu, co se cestování bránou zabýval", kluci vymýšlejí, jak celou situaci zachránit dřív, než bude pozdě.




Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
9.5
Já prostě nemůžu jinak než dát skoro plný počet. South Park je seriál na kterém jsem vyrostl a už dokonce života pro něj budu mít slabost a i když se vlastně nejedná o plnohodnotný film,ale o tři díly spojené dohromady si tento počin zaslouží plnou palbu ,přece jen příběh o lízání Cartmanových koulích propletený spoustou filmových postav to je záruka kvalitní zábavy.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 296 bodů
6
Jen potvrzení, že celovečerní stopáž South parku nesvědčí a (beztak zbytečný) pokus udržet příběhovou nit leda škodí údernosti, která je pro tenhle fenomén nezbytná.
Tom Hardy
Tom Hardy
8 349 bodů
6.5
Koncept plnohodnotného filmu nefunguje, protože jde spíše o tři epizody seriálu naleptané do jednoho celku. A zase to není tak svižné jako seriál, protože jde o tři díly, jejichž kvalita je značně proměnlivá. Po prvním dějství, které je v podstatě o ničem, následují dvě výrazně dravější a nápady nabušenější epizodky. Vtipů je tu spíše méně, než více, některé jsou naprosto geniální (zvířátka, Kurt Russell), některé absolutně nefungují (celá linie s Cartmenovými koulemi). Ten film je mnohem zajímavější z hlediska popkulturního čtení, nežli z klasického diváckého pohledu. Což je oproti seriálu a Peklu na Zemi krok k horšímu. Přesto jsem se bavil. Znásilňující zvířátka rulez!

Dodatečné informace

Původní název:
South Park: Imaginationland (více)
  • USA South Park: Imaginationland
  • USA Městečko South Park: Říše fantazie
  • USA South Park: Imaginárna zem
  • USA South Park: Kyle Sucks Cartman's Balls - The Trilogy
  • USA South Park: Más grande, más largo y sin cortes
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění