Chystá se South Park jako RPG hra, na kterou dohlížejí autoři seriálu Parker a Stone

Chystá se South Park jako RPG hra, na kterou dohlížejí autoři seriálu Parker a Stone
South Park: The Game využije jako základ engine, který byl třeba v Dungeon Siege 3, což nicméně neznamená, že bychom přišli o pro seriál charakteristické 2D – autoři slibují, že i takové momenty si pro fanoušky připravili. Na počátku hry nás čeká to, co v každém pořádném RPGčku: výběr postavy. Do městečka přijdete jako nová postava, přičemž vás přivítá Cartman, u které si vyberete jeden z charakterů. V nabídce budou čaroděj, paladin, dobrodruh, tulák a také speciální skupinka Cartmana, o níž ale zatím nic podrobnějšího známé není. Hlavní hrdina bude využívat mobil jako menu, v něm bude mít nejen klíčové informace, ale i propojení na Facebook, aby hráč vždy věděl, co dělají ve hře jeho přátelé a kdo patří do jaké frakce.
chysta-se-south-park-jako-rpg-hra-na-kterou-dohlizeji-sami-autori-serialu-trey-parker-a-matt-stone
Hra by měla disponovat dostatečným počtem zbraní (na blízko i dálku), rozmanitými komby, za souboje hráč získá zkušenosti, chybět nebudou různé odměny, sběratelské předměty atd.. Zkrátka RPG se vším všudy, akorát z prostředí oblíbeného městečka, ve kterém není žádné téma tabu.
Hrát online Star Wars nebo Pána prstenů má samozřejmě své kouzlo. Ale možnost vklouznout do městečka South Park a užít si nějaké opravdu bláznivé a pořádně nekorektní dobrodružství, to by mohlo nabídnout doslova nový level zábavy. Dvakrát tolik, když na hru dohlížejí sami autoři seriálu.
P.S. Pokud tam budou tahle zvířátka, máme jasného kandidáta na hru roku.