Beverly Hills 90210

51%

Komentáře a recenze 6

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
3
Nejkultovnější seriál pro mladé,který řeší vztahové problémy. Všichni v tomhle seriálu jsou mladí,bohatí a sexy. Tak jako v normálním životě choré mysli. Snad každý někdy alespoň zahlédl jeden díl. Postavy jako Steven,Brandon,nebo Kelly dnes už zná každý.
cerfik
cerfik
7 890 bodů
4
Ve své době určitě naprostej hit a vzpomínam si jak to bylo všude, ale s odstupem času je ta blbost seriálu čím dál patrnější a to jsme si z něj stříleli již v době jeho prvního vysílání u nás - asi takovej Dallas pro teenegery, ale své pitomé kouzlo to svým způsobem má.
VládceVesmíru
VládceVesmíru
5 385 bodů
4
První sérii jsem sledoval někdy v roce 1992, asi jsem se díval i na druhou, třetí už si nevybavuju, ale možná jsem viděl i tu. Pak už jsem z toho naštěstí vyrostl. Nicméně konfrontace s životním stylem americké středoškolské (zlaté) mládeže byla v ranně porevolučním Československu (pak už jen Česku) jako rána kladivem do hlavy: na něco takového se nezapomíná. Bohužel.
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
7
Seriál mého mládí.Kdo by je z mých vrstevníků neznal?Dávám 70 procent.
psico
psico
1 671 bodů
5.5
Epic! :)
Smazaný uživatel
0 bodů
6
S tímhle seriálem jsem vyrůstal a doslova jsem ho hltal! Dnes už pro mě není tak zajímavý, ale pořád se na něj dá koukat.