Top Gear

85%
Top Gear
Top Gear
Nejslavnější motoristický magazín světa, který pravidelně sleduje tři sta milionů diváků. Vizuálně působivé představení vozů je doprovázeno odlehčeným komentářem, který zaujme nejen technické nadšence. Závod auta s rychlovlakem, fotbal s auty a mnoho dalších šílených nápadů. A k tomu všemu nesourodá a zároveň skvěle se doplňující trojice vtipných moderátorů.



Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
8
Dávno dávno před Clarksonem již existoval Top Gear,který nebyl vůbec špatný,ale byl prostě "jen" o autech. V roce 2002 ujal právě Clarkson,Hammond a May. V tu chvíli Top Gear získal zcela novou,neokoukanou a zábavnou tvář. Pořád už nebyl jen o autech,ale i o všemožných šílenostech,závodech (nesmyslných) a podobných nesmyslech. Prostě Top Gear jak ho dnes již známe.
Psisko59
Psisko59
32 827 bodů
8
BBC vytvořila tuto britskou AutoMotoRevue v roce 1977 s formátem běžného magazínu s týdenní vysílací frekvencí. V roce 2002 se z Top Gear stal vtipný, svérázný a sarkastický pořad postavený na místy až nekorektním humoru trojice moderátorů Jeremy Clarksona, Richarda Hammonda a Jamese Maye. Řidičem testovacích jízd je závodník s krycí identitou The Stig, jehož představitel se patrně obměňuje. Program má sledovanost odhadem 350-400 milionů diváků po celém světě. Po konfliktu Jeremy Clarksona s produkcí BBC v březnu 2015 se vysílání pořadu a natáčení dalších dílů zastavilo, prozatím na neurčito. Za navrácení konfliktního, ale oblíbeného moderátora na obrazovky se zformovala petice s více než jedním milionem podpisů.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
8
Auta mě naprosto nezajímají, nic o nich nevím a dokonce i samotnému řízení se spíš vyhýbám, proto že mě tenhle pořad baví, považuju za malý zázrak a předmět ke studii. Opravdu mi to není ani trochu jasné, ale je to tak.

Dodatečné informace

Původní název:
Top Gear (více)
  • Velká Británie Top Gear
Země původu:
Velká Británie
Ocenění:
Žádná ocenění