Dr. House

86%

Komentáře a recenze 29

Dle počtu bodů
kery-
kery-
3 671 bodů
10
Co k tomu dodat :) Kdo sleduje ví o čem mluvím..Nezapomenutelný sprosťák House, jeho vynikající hlášky, charisma, kolegové nebo scénky jako např. Nařezaná hůl, koberec apod. :)edit 9.4.10: Škoda že od vyškrtnutí Vicodinu ze scénáře se toho tolik v seriálu změnilo k horšímu..edit 21.6.10: Ke konci 6. série se opět vrací kouzlo a já s napětím čekám na sedmou sérii..
saboter
saboter
3 564 bodů
10
Legenda mezi serialy která nestárne sice se začne serial naprosto podivně kroutit ale i tak jde o jdnu znejlepších serialových ság naší doby a Hug Laurie se do vás opravdu neskutečně vreje jeho role je opravdu nezapomenutelná zkrátka jeho sarkastické hlášky vás dotanou i dramatické příběhy nebo epické zakončování dílů.
leafroller
leafroller
3 023 bodů
6.5
Ally McBeal je zpět. Nedělám si srandu. Anorektická Flockhart byla nahrazena charismatickým Lauriem, advokátní kancelář lékařským pokojem, absurdní žaloby exotickými chorobami. Jinak se ale seriály v podstatě neliší. Co mi na Ally vadilo, že byly právní případy velmi rychle nahrazeny mýdlovou vatou mezilidských vztahů. A přesně to se děje i u House. Úvodní zaujetí lékařskou tématikou postupně řídne v bahně Housovy drogové závislosti a v některých dílech je až polovina času věnována osobním roztržkám s lidmi, které House scénáristicky naštve. Z druhé strany musím přiznat, že při správném zacházení s ovladačem lze tyto vycpávky eliminovat a vychutnat si diagnostickou práci, kvůli které se na tenhle seriál díváme.
výfuk
výfuk
2 975 bodů
9.5
Seriál z inteligentního a nemocnického prostředí se stal hitem mého podzimu a tím jsem si ho užil. Miluju postavu, kterou Oscarově ztvárnil Hugh Laurie. Jednoznačně se seriál také znám, protože Houseův černý humor a sarkasmus je nesnesitelně zábavný a nezapomenutelný. "PROČ MÁTE TU HŮL S BLESKY?" - "VYPADÁ TO, ŽE RYCHLEJC CHODÍM."
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
8
Super a zábavný seriál.
Temný Pán ze Sithu
Temný Pán ze Sithu
2 261 bodů
9
Za mě asi nejlepší seriál z nemocničního prostředí.. výběr predstavitele Dr.Gouse v podobě Hugha Laurieho,byla trefou do černého.Role byla pro něj snad usita na míru, protože,to tak skvěle funguje,až to snad není možné.u jeho sarkasmu sem se nejednou pořádně zasmál.I "lékařská stránka"byla famózní.i když v posledních řadách se dost často opakovala diagnóza (vlastně 95% chorob zastihnou buď ledviny nebo játra)s manželkou SME se vždy sázeli,jestli to budou játra,nebo ledviny.i vedlejší příběhové linky byly naprosto skvěle odvedené, vzdávám hold scénáristům.
winetach
winetach
1 927 bodů
10
Ste idioti...
psico
psico
1 671 bodů
8.5
Konečne pořádná role pro Hugha Laurieho :D Ve Stuart Littlovi mi nesedl, nějak mi tam nepasoval ale v roli Dr. House si teď nedokážu představit nikoho kdo by se tam hodil více. Jeho sarkastický humor je brilantní. Jediné co mně občas štve, že k tobrému závěru vždy dojde po nějaké úvaze, nebo rozmluvě, kterou vypotí ... ale na tom ani nijak moc nesejde:)
Duffman97
Duffman97
1 618 bodů
10
Velice zábavný a zároveň naučný a zajímavý seriál.Je skvělé jak tvůrci dokázali skloubit postavu Dr.House jako neohrabaného pitomce a zároveň nepostradatelného lékaře.Hugh Laurie zde předvádí nepřekonatelný výkon a jeho hlášky opravdu pobaví.Škoda že poslední série už není to pravé.95%.
Azrael93
Azrael93
1 476 bodů
10
Dr. House mě velmi dlouho míjel. Čas od času jsem ho zahlédl v televizi, ale nikdy jsem příliš nebyl na série z lékařského prostředí, takže mě ani nenapadlo, že bych ho začal sledovat. Ale pak přišel červen 2019. Jednou jsem se nudil v práci, a rozhodl se, že si zkusím pustit pár dílů na zabití času. A stručně řečeno, už jsem se od seriálu neodtrhl a prakticky nonstop jsem mu věnoval skoro všechen volný čas až do dneška, kdy jsem došel do finále. Jako hodnocení to asi stačí. Seriál je to zkrátka fenomenální. Výborný výběr herců, velmi zajímavé případy, skvělá chemie mezi postavami a především Houseův vnitřní svět a jeho démoni. Mohl bych vytýkat, že průběh jednotlivých částí je často repetitivní, ale mě to vlastně vůbec nevadilo. Musím hodnotit do plných a mám chuť si dát okamžitě repete!