Pane, vy jste vdova!

82%

Komentáře a recenze 20

Dle počtu bodů
Petrson
Petrson
4 166 bodů
8
Iva Janžurová je Morgiana úplně všeho :). Vynikající záležitost své doby.
kawa
3 388 bodů
9
Hvězdami plný film od osvědčené dvojice Macourek - Vorlíček, scény v exteriérech neyšly dobře. Sovák, Menšík, Kopecký a další escelují. Hlášky jako : "Mě se zdá, že z Vás udělám nezaměstnaného!" zlidověly. Super nápady někdy kulhají v realizaci. V palbě proměn JHrzána se jeden už ztratí.
David Bátor
2 824 bodů
10
A vy jste? Šestý pěší z Ivančic.
Jonák
Jonák
1 665 bodů
9
Opravdu velmi povedená, střeleným a velmi nápaditým Macourkovským scénářem zajímavá komedie, kterou si lecjaký divák určitě užije. Dobří herci, děj má spád, v mnohých scénách krásně absurdní humor, který mám velmi rád. Rozhodně nadprůměrná komedie - 9/10.
brbla666
brbla666
1 534 bodů
10
To nikdy neomrzí.
Jiřík54
Jiřík54
1 452 bodů
10
Miluju tenhle film od dětství, takže proto hodnotím plným počtem. Vynikající Iva Janžurová, Jiří Sovák, Vladimír Menšík a další. Skvělá v malé roličce Fanny Stubové Helena Růžičková. Proto se na tuto komedii rád podívám kdykoliv.
pitryx
pitryx
1 262 bodů
8
Skvělá komedie! Jen to koktání mi vadilo a vadí vždy. Asi to mělo být zábavné, ale mi to tak nepřipadá. Ovšem jinak je to vynikající komedie. Když se potřebuji uklidnit, sáhnu po této nebo podobné. Ve velké většině případů je to od pana Vorlíčka. Domnívám se, že by toto bylo vhodné pro celou rodinu mimo dětí. I my na to koukali všichni, když jsem byl ve vhodném věku.
Medúska
Medúska
947 bodů
10
Výborný film. Má oblíbená Iva Janžurová v jedné z mnoha výborně zahraných rolí.
pateta
461 bodů
Každým dalším shlédnutím tohoto mistrovského filmu nepřestávám obdivovat práci úplně všech zúčastněných od režiséra a scénáristy pana Vorlíčka přes zlaté pilíře českého filmu, zejména paní Ivu Janžurovou. Každý ve filmu doslova zazářil. Někdy si říkám, kam se mohla dostat Olga Schoberová , kdyby byla nežila v totalitní republice?
lucie-malinska
22 bodů
8.5
Výborná česká komedie s předzvěstí budoucnosti. Skvělé obsazení