Sim Salabim

84%

Komentáře a recenze 7

Dle počtu bodů
xxmartinxx
xxmartinxx
22 298 bodů
8
Konečně zase pořádný pixarský kraťas, Pár slušných gagů, sranda celou dobu.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Jako libovolný díl Toma a Jerryho, proč ne. Jako kraťas od Pixaru - tam už jsou přece jen trošku větší nároky. 6/10
cerfik
cerfik
7 890 bodů
10
Jestli si myslíte, že nedat králíkovi jeho oblíbenou mrkev je jen tak, když mu kručí v bříšku, tak potom uvidíte, čeho je schopný. Neuvěřitelně nápaditý krátký animovaný film. Bavil jsem se od začátku do konce, protože ten králík je sadař. :-)
kOCOUR
kOCOUR
7 093 bodů
8
Vtipné, skvěle vypointované, pixarovsky roztomilé, z hlediska plynutí děje snad ale možná až příliš monotónní (jakmile se odhalí princip, veškerá originalita se vyčerpá - na druhou stanu, je to pořád groteska, kde si lidé občas vystačí deset minut i s obyčejným dortem). Každopádně, kdo hrál Portal nebo jeho 2d flashový remake, ten bude v sedmém nebi.
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
10
Krásná animace od Pixaru, vtip, spád a geniální pointa namačkána do 5 minut skvělého ač sice krátkého tak i tak geniálního nápadu.
bidlobox
3 802 bodů
9
Kraťas od studia Pixar promítaný před filmem VALL-I vypráví úsměvný příběh o kouzelníkovi s kloboukem a jeho hladovém zajíci. Protože na jídlo nezbyl čas, zajíc se snaží ukořistit milovanou mrkev přímo při vystoupení, což jeho pánovi přinese nejeden nepříjemný moment.
Jonák
Jonák
1 719 bodů
8
Vtipný 5 minutový pixarovský krátkometrážní snímek. Nápaditý děj, scény s králíkem a kouzelníkem vtipné, vysoce kvalitní animace. Rozhodně jeden z lepších pixarovských kraťasů (ačkoli se zde vůbec nemluví, tak dokáže člověka velmi pobavit), velmi pohodové a příjemné sledování.