Madagaskar 3

72%

Komentáře a recenze 51

Dle počtu bodů
Petrson
Petrson
4 166 bodů
7
Scénář musel psát někdo po značné dávce LSD. Kromě toho, že zvířátka milují cirkus (pokřivené vůči realitě), nebo primárně se chtějí vrátit do ZOO, tak jinak je to jeden velký barevný trip s dobrými fóry, které asi ocení spíše dospělejší divák. Tygr proskakující "prstýnkem" je dech beroucí úlet braný jako zcela vážná věc. Takže ze série rozhodně zdařilejší díl. Král Jeliman XIII zůstává králem.
Žralok
Žralok
4 087 bodů
8
Staří známý z Madagaskaru se opět vracejí a pokračují ve své snaze vrátit se domu. Do New Yorkské ZOO. Podaří se jim to tentokrát nebo se opět někde zaseknou ? Pokud máte rádi sérii Madagaskar tak třetí díl určitě nevynechejte. Podle mého soudu na jedničku nemá, ale dvojku nechává solidně za sebou. Král Jelimán opět válí. A tučňáci jsou stále stejně akční a trhlí jako dosud. :) Výborná zábava jak pro děti tak pro dospělé.
kubas369
4 086 bodů
6
Madagascar po třetí a opět zbytečně tahle serie prostě už nemá od jedničky co nabýtnout. Ale je to záživnější než dvojka.
Chimpanzee21
Chimpanzee21
3 873 bodů
9.5
Já osobně animované filmy až na vyjímky nemusím, proto to hodnotím podle toho co řekne můj bratr (10 let). Zkombinuji své pocity a přídám jeho bylo to dobrý/bylo to na prd ---> z toho vznikne mé hodnocení v %, ale jako podstatný bod animáků beru kouknout jako celá rodina, nebo nedoporučuji koukat vůbec. Proto tento komentář použiji u většiny animáků, jen u opravdových vyjímek hodím něco více obsáhlého. Souhrn: Pro děti ideální.
saboter
saboter
3 564 bodů
6
Jak sem čekal nic nového příběh podivný a už to celé %nák padá ale potěší děti a skvělé písničky.
výfuk
výfuk
2 975 bodů
5
V nejlepším je hold potřeba přestat. Je to sice animák, ale tento film tolikrát překročil fyzikální zákony, že 10 000 fyziků film vyplo a smazalo hned po úvodních titulcích. První dva filmy byli docela zábavná zkušenost, kterou si oblíbilo několik miliónů lidí po celém světě, ale trojka byla natolik ohrané a staré dílo, že není téměř koukatelné. Ohrané fóry, ohrané stavy, originalita se vytratila. Poděkujte fyzikům, Francouzům, Italům a cynikům - díky nim je film to co je.
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
6
Celkem legrace a dobrý animak.Hodnotím 60 procenty.
Edward
Edward
2 487 bodů
6
6/10
karlik4801
1 942 bodů
9.5
Taková větší a roztomilejší kravina než předchozí dva díly. Alex se chce prostě dostat zpět do New Yorku a při své cestě s přáteli potkají cirkus. Mezitím král Jelimán a Mort (U toho dortu jsem chcal smíchy). Dobrá volba písně od Katy Perry, jako její velký fanoušek mi to udělalo nesmírnou radost, dokonce to i krásně pasovalo. Takhle by měl vypadat novodobí, hezký animovaný film pro děti i dospělé.
beseda
beseda
1 931 bodů
7
Už to nemělo takový náboj jako I. nebo II., ale přesto stále nad průměrem (oproti ostatním podobným animákům).