Madagaskar 3

72%

Komentáře a recenze 51

Dle počtu bodů
Jonák
Jonák
1 665 bodů
8
Oba minulé filmy jsem hodnotil 9/10, toto mi přijde už o malinko slabší, nicméně i tak se tento 3. díl řadí rozhodně mezi velmi nadprůměrné animované snímky. Tak, jak už jsme u Madagaskaru zvykem, tak je skvělá animace, super český dabing (a překlad, mnoho opravdu vtipných scén, slovních hříček atd.) a také celá pohodová atmosféra filmu samozřejmostí. Osobně bych jedničku a dvojku zhodnotil jako opravdu nadprůměrné animáky, které si rád pustím kdykoli znovu a trojku jako fajn zakončení. V obecném měřítku ale stále skvělý animovaný film, který stojí za zhlédnutní!
  • Kvalitní animace
  • Super český dabing a překlad
  • Skvělé zakončení celého příběhu Madagaskar
hroufie
1 416 bodů
6.5
Ale jo, ještě se to dá :-)
Pajmen
1 204 bodů
10
Je to úplně jiný příběh než Madagaskar 1. Akčnější, dobrodružnější, napínavější a serióznější (jo fakt!), a proto už nezazní tolik vtipných hlášek. Někdo to těžko vstřebá, ale každý konec je těžký. Stejně jako završení výpravy téhle šílené bandy. Nevím, jestli to bylo takhle plánováno, ale celá trilogie má pro mě celistvou formu, protože se vyřešila zápletka z prvního dílu (návrat do NYC) a zvířata našla svoji svobodu i budoucnost.
Pavliss
Pavliss
896 bodů
7
3 třetí díl je za mě nejlepší díl. Skvělý film pro celou rodinu. Tenhle film je barevný zábavný ale to je jasný je to prostě Madagaskar. Za mě prostě top
hovorkok
hovorkok
647 bodů
5
Pokud bych měla hledět jen na zpracování, tak bych dala víc, ale celkově mi ten příběh přišel přehnaný, trapný, infantilní a příběh ustupuje do pozadí. Jak mám ráda animované filmy, tak tohle není příliš povedené.
kapi128
318 bodů
7
S detma sme se hodne pozasmali,bylo to pekne destive odpoledne:),kdy sme si ho zprijemnili kreslenou pohadkou.Tucnaci nezklamali:)
howrse
howrse
263 bodů
10
mega doporučuji je to každým dílem lepsi jednicka dobry dvojka skvely a tgrojka paradni chci čtyřku ps mimochodem skvely pisnycky
bonduelka
bonduelka
252 bodů
7
pohádka pro děti nikdy nezklame ale první díly jsou vždy nejlepší
Heart
175 bodů
7.5
Líbilo moc, už se těším na čtyřku.
Fargotroniac
Fargotroniac
138 bodů
10
Ani třetímu dílu téhle výborné série není co vytknout. Opět se jedná o povedené dílo se super příběhem, které dokáže zaujmout děti i dospělé.