Gambit

55%

Komentáře a recenze 20

Dle počtu bodů
xxmartinxx
xxmartinxx
22 298 bodů
6
Tahle poloha bratrů Coenů mě už rozhodně nepřekvapuje, vlastně jsem se na něco ve stylu Lupičů paní domácí, kteří mě mile překvapili, těšil. Spíš je to ale jako zpackaná Nesnesitelná krutost. Mnoho vtipů mi přišlo nevypointovaných, mnoho zbytečně (i když možná záměrně) natahovaných. Líbí se mi, že závěr jde vykládat dvěma způsoby fantazie/realita (za mě jednoznačně fantazie), ale to je trochu málo. Nesvaloval bych to pak na režiséra... tohle je vina scénáře zrovna tak.
cerfik
cerfik
7 890 bodů
5
I přes hvězdné obsazení a scénář z dílny bratří Coenů vcelku průměrná komedie. Zkrátka scénář nestačí, chybí tomu Coenovská režie a invence. Místy sice zábavné a Alan Rickman je v roli arogantního mediálního magnáta úžasný - až nechutný :-), ale ani Colin Firth ani stále krásná Cameron Diaz to nevytrhli.
rkotvald
rkotvald
3 162 bodů
4
Spojení takových zvučných jmen vzbuzovalo velká očekávání a o to větší je následný pád. Na stříbrném plátně se umění krade každou chvíli, ať už obrazy, vázy nebo šperky, jenže tentokrát tím nejméně zajímavým způsobem. V Dannyho parťácích válcuje dostatečná nadsázka, humor i logičnost, Podfu(c)k vítězně sází na režijní rukopis Ritchieho a v neposlední řadě Loupež po italsku zajímavě mixuje žánry ve slušném dějovém tempu.
michaela159
michaela159
1 045 bodů
5
Díky skvělému obsazení se jedná o celkem pěknou podívanou. Trojice Rickman-Tucci-Firth funguje a zapadá jak hodinky! Je to ten typ komedie, která Vás sice nedonutí smát se na celé kolo, ale úsměv místy vykouzlí. Je to hold komedie.... jako komedie.
Tichoterka
Tichoterka
128 bodů
6
Dle obsazení jsem měla o trochu větší očekávání, ale i tak mě to dokazilo pobavit. Zde je ten důkaz, že sebe nejlepším hercům nemusí snímek z jiného šálku kávy sednout.