Zmizení

85%

Komentáře a recenze 83

Dle počtu bodů
sammikk_
sammikk_
330 bodů
10
Neuveřitelně chladný a emocionální snímek, který zanechá opravdu dopad. Extraordinárně napsaný scénář, a neuvěřitelný kinematografický zážitek. Naprosto ojedinělý projekt, a vrchol svého žánru.
BORo
BORo
288 bodů
10
Vynikajuci film.
  • herecke vykony
  • scenar
  • napetie, akcia, necakany zvrat
Stoupa34
270 bodů
9.5
Zajímavý, napínavý, držící pozornost od začátku do konce. Zápletka dobře vymyšlená - bičuje fantazii diváka a nedovolí upadnout do nudy. Z některých scén opravdu mrazí.
Fin_429
251 bodů
10
solidni. fakt ze jo. aspon jedno doporuceni bylo op
Verush
248 bodů
9
Hodně smutno mi bylo, když se začaly objevovat závěrečné titulky.. Silný příběh, napětí až do poslední chvíle, výborně zahrané (Hugh si u mě zas trochu šplhnul po Bídnících.. :)) Přes 2 hodiny dlouhý snímek uteče jako voda.. Takže, víc takovýchto dobrých věcí..
Martina291086
Martina291086
239 bodů
10
Oooo, tohle byl velmi silný a náročný zážitek! Jeden z nejlepších thrillerů, který jsem kdy viděla... Obsazení si sedlo a bylo výborné, děj napínavý a nečekaný konec... Silné téma, které je pro každého rodiče noční můra a u jehož sledování několikrát tečou slzy... Za mě uložené v domácí filmotéce a častou pouštěné. A přesto vždycky najdu něco, co mě upoutá a čeho jsem si předtím nevšimla...
SOJA
SOJA
136 bodů
10
K napsání této recenze jsem se na film musel podívat z nějakým odstupem podruhé.A i když jsem to už jednou viděl,i na podruhé jsem sledoval film skoro doslova jedním dechem.Může zato několik aspektů.Mistrovká režije pro mě dosud neznámeho Denise Villeneuve,do mrtě promyšlený scénář,dále životní výkon Jackmana,hudba a pro mě velmi oblíbený Jake Gyllenhaal.Tohle všechno vytvořilo Thriller který nemá konkurenci a který budete po zhlédnutí ještě notnou chvíli rozdejchávat.Tohle je pro mě číslo 1 mezi Thrillery a každý kdo má tento žánr rád by ho měl povinně vidět.Dávám pomyslných 6 hvězd.
Niky147
86 bodů
2
Příspěvek obsahuje spoiler!
Zucie
75 bodů
7.5
Silná atmosféra, skvělé herecké výkony (Gyllenhaal místy působí až psychoticky), nicméně nemůžu se ubránit dojmu, že né všechny části skládanky zapadly na své místo...
dagmar.gallyasova
63 bodů
10
neskutecne napinavy film, ktery stoji za to!