Alenka v říši divů

74%

Komentáře a recenze 54

Dle počtu bodů
M3lios
M3lios
9 141 bodů
10
Musím uznať ,že po tých rokoch mi začínajú ísť Burtonove filmy čoraz viac na chuť. Ako práve Alica. Keď sa zíde Burton a Depp vždy čakám nejakú legendu a to mi v roku 2010 aj Burton predstavil. Za posledných 10 rokov sa mi ešte neukázal žiadny film ,čo by mal lepšie efekty ako tento. A nie ,Avatar u mňa nevedie. 90%
cerfik
cerfik
7 890 bodů
10
Slyšel jsem i dost zklamaných ohlasů než jsem tohle téměř animované vizuální dílko Tima Burtona viděl a světe div se líbilo se mi to a moc. Skvělý výkon Johnny Deppa jistě nepřekvapí, ale zmutovaná Helen Bonham Carter v roli královny byla úžasná. Pestrobarevná vizuální pohádková orgie.
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 011 bodů
7
Nebýt kocoura Šklíby, byla by to velká nuda. V tomto filmu Tim Burton rozhodně nijak extra nezazářil. Je to výpravné, barevné, ale malým dětem se to pouštět nedá a dospělé to zřejmě nijak zvlášť neosloví. Chybí tomu ty momenty překvapení, které jsou pro Burtona tak typické!
kedl
kedl
6 380 bodů
6
Taková omalovánka pro děti!!
Standa.
Standa.
6 180 bodů
2.5
Tak tohle bylo totálně mimo mísu. Nesmyslná slátanina s absolutně nesympatickým obsazením, namaskovaný Depp je nehorázně odpudivý. Tenhle film mě jenom ujistil, že filmy Tima Burtona nejsou nic pro mě.
VládceVesmíru
VládceVesmíru
5 400 bodů
6
Něco podobného jako zfilmovaný Stopařův průvodce po galaxii.Ale ne tak fatální průser.
VitvarJane
VitvarJane
4 487 bodů
7.5
zvláštní zpracování, kde je tahounem opět Johny depp
evismaior
evismaior
4 254 bodů
9.5
Krásně zpracovaná burtonovka s dospělou Alenkou, do níž by se mi nehodil nikdo víc než Mia Wasikovska, s úžasnou Helen Bonham Carter jakožto démonicky zlou královnou a Anne Hathaway coby jejím až snově kladným protějškem. A k tomu samozřejmě Kloboučník Johnny Depp, parádní kočka Šklíba a vůbec všechny ty postavičky světa Lewise Carrolla, které na plátně vypadají ještě mnohem lépe než vypadaly v mých představách - a popravdě, to se hned tak nepovede.
Kamil Fila
Kamil Fila
4 112 bodů
6
Sterilní. Klasický případ, jak se někdo chytí do pasti, že imaginativní literatura je vhodná k filmovému zobrazení. Ona možná i je, ale to by se to nesmělo dělat jako hollywoodský blockbuster. Vedle Planety opic Burtonův nejzakázkovější film.
FilipusMuff
FilipusMuff
4 015 bodů
7.5
Tohle je přesně příběh, kterýho se musel chopit někdo veleschopnej , protože jinak by z toho byl strašnej patok.. No a naštěstí se tak asi i stalo , svět vypadá úžasně a člověk se dočká i klasickejch Burtnovskejch stromů se zahnutejma větvema dolů...