Iron Man 2

72%

Komentáře a recenze 79

Dle počtu bodů
VitvarJane
VitvarJane
4 487 bodů
8.5
tak u tohohle dílu jsem se opravdu bála... asi jako u každého "pokračování", ale musím říct, že tento film opravdu předčila všechna má očekávání a ačkoliv je vtipem trochu přemrštěný, myslím, že se opravdu povedl!!!
Floridsky
4 376 bodů
2
Ještě o něco horší než jednička. Víc nudy a méně akce. Záporák zapomenutelný. Alespoň je tu víc Furyho a sexy Black Widow.
Kamil Fila
Kamil Fila
4 112 bodů
8
Obávám se, že většina lidí je strašně ovlivněna dabingem. Novinářská projekce navíc byla puštěná extra potichu. Oba faktory tomu filmu ubírají tak na třetině zážitku. Jinak je ten film zajímavý tím, že čím dál tím víc reflektuje americkou posedlost zbraněmi.
kubas369
4 086 bodů
8
Vyjímka tvoříci pravidlo, že i druhý díl se dá udělat stejně kvalitně jako první. Velkou zásluhu na tom má znovu excelující Downey Jr ale také znovupovstalý přízrak posledních let Rourke. Nelze jinak než se těšit na Avengery, protože právě Iron Man dává tušit, že to bude pořádná vypalovačka.
Chimpanzee21
Chimpanzee21
3 873 bodů
7.5
Jako pokračování dobrý, ale jinak příběhově nic moc a záporák opravdu nestojí za nic. Zde už začínají Avengers rozsívat svou moc a podle mě je to škoda. Myslím, že Avengers jsou už takoví nic moc a je to o tom, že se jeden hrdina snaží prosadit přes druhého. Nicméně Iron Man 2 nění zase tak špatný jak jsem čekal.
bidlobox
3 802 bodů
7.5
Ve všech ohledech trochu pokulhává za jedničkou, ale pořád je to ještě dobrá zábava a solidní podívaná.
RolandBones
RolandBones
3 583 bodů
6
Pořád dobrý,ale jednička byla přece jenom povedenějším filmem.
saboter
saboter
3 564 bodů
6.5
Tak to je pravý opak jedničky film dělanej pro děcka a nic nebrané vážne skvělý herci se skvělými výkony to nezachranůjou.
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
7
Vcelku dobrý akční film.Lepší je ale jednotka.Tento film se mi ale také docela líbil.Hodnotím 70 procenty.
hp24
2 833 bodů
0.5
Jsem jediny, kdo uz ma tech americkych "pohadek pro dospele", ve kterych si lidstvo neumi pomoci samo a vzhlizi k nadprirozenym nesmrtelnym hrdinum, po krk???!!! Hrdina, ktery ma nejake atomove jadro (jeste zbyva vyresit uloziste jaderneho odpadu), ktere ho pohani...... porad na stejne brdo - Superman, Spiderman, batman, CAtwoman, bla, bla, bla.... To je okruh filmů, kteremu se neda pridat jina nalepka nez "stupidni brak". Jasne, hyba se to, je to barevne... ale kvalitni film to neni a nebude.