Světová invaze

62%

Komentáře a recenze 49

Dle počtu bodů
Žralok
Žralok
4 087 bodů
10
Moc jsem od tohoto filmu nečekal. Trailer ve mně vzbudil dojem že to bude hlavně o efektech a propagace U.S. Army. Sice jsem se moc nespletl ale kupodivu já jim to žral od začátku až do konce. Po celou dobu jsem nedokázal odtrhnout oči.
kubas369
4 086 bodů
8
Jo jasný náborový film jak sviňě, mariňák Erckhart jako by právě vylezl z nějakýho podělanýho náborovýho plakátu a já vůl jim to naprosto žeru. Z mariňáku hold teď musí mít respekt, kde jakej povl z vesmíru a držet se od naší planety co nejdál aby nedostal pořádně na prdel. Po tomhle filmku mě napadla jen jedna jediná věc a to kde se ten přijímací papír podepisuje?
kery-
kery-
3 671 bodů
4
Abyste si film užili, musíte být nejspíš američan..Nebýt těch typicky amerických vlasteneckých hovadin, možná by to bylo i na 4*.
saboter
saboter
3 564 bodů
6
Slušné béčko které vám ukáže mimozemskou invazi trochu jinak.
TARANTlNO
TARANTlNO
3 345 bodů
7
Film dělaný pro kino s perfektním zvukem.Liebesman se ale soustředil HLAVNĚ na vizuální stránku a přes všechny výbuchy,miliony kulek a leiserů nezakryl špatnej scénář.Připadalo mě,že se chtěl Liebesman trochu přiblížit k DISTRICT 9 a v uličkách města k fenomenálnímu prostředí:Černý jestřáp sestřelen.Možná to do ruk mohl chytit Bay,nevím..ale určitě by využil každý dolar.Dalším mínusem je trailer ve kterém se objevilo to nejlepší a ve filmu mě už nic nepřekvapilo.ZKLAMANÍ ROKA !
nikol125
nikol125
2 781 bodů
3.5
Nic extra. Film mě nebavil. :/
Ombak_Penari
2 764 bodů
7.5
A mě se to líbilo. Hromada vojáků, ruiny města a ufouni kam se podíváš. Nečekal jsem nic moc jiného, nic jiného jsem taky nedostal a byl jsem celkem spokojen. Žádná revoluce, ale pobavilo.
junker
junker
1 023 bodů
4
NENI TO SPATNY EFEKTY UJDOU ALE TO OSTATNI MOC USILI DO TOHO FILMU NEDALI A HLAVNE TY KECI MARYNAKU CHCES ZIT NA VZDY NO AMERICANI AT SY RADSI DAJ HAMBAC A MLCEJ MISELINI Z USA
Boldrick
310 bodů
8
Mě se to líbilo. Byli tam ufouni, střílelo se a v podstatě nic víc od podobného filmu nepotřebuju. Něco málo strhnu za propagandu jůesarmy a za šťastnej konec. Mnohem víc by slušel minimálně neutrálnější, ale pro mě dobrý.
Ferlovsky
Ferlovsky
213 bodů
7
Film mě docela bavil, nicméně jedná se o slepení více filmu jako je den nezávislosti + černý jestřáb sestřelen. Je to víceméně JOIN US strýček Sam. Prostě odvážná Americká armáda. Kamera se hodně třepe a je to prostě jedná velká přestřelka. Někdy to nevadí u filmu se nemusí přemýšlet.
  • Aaron Eckhart