Toy Story 3: Příběh hraček

81%

Komentáře a recenze 48

Dle počtu bodů
Tom Hardy
Tom Hardy
8 349 bodů
9.5
Doják až na půdu:) Ohromný důkaz neskutečně silného tvůrčího studia, ve kterém to mají všichni v hlavě srovnané a dokonale chápou filmové médium. Chvílemi nečekaně hororové pokračování oblíbené série je tím nejlepším, co Pixar umí vyprodukovat – emoce, humor, napětí a až neuvěřitelná schopnost nacházet ve známých vtipech a situacích naprosto nové a nečekané pointy. Pět procent dolů za závěrečnou nostalgii (ne že by tam neměla být, ale přišla mi opravdu dlouhá). Místo v síni nesmrtelnosti za gradující scénu s pecí, kdy jsem skutečně věřil, že to mají hrdinové spočítané – v animovaném filmu jsem tak silný dramatický moment neviděl od Lvího krále.
kubas369
4 086 bodů
10
Třetí pokračování Toy Story a další skvost z dílny Pixaru. Moje první nahlednutí do světa Příběhu hraček mě nutí se urychleně podivat i na ty dva předešlé.
Chimpanzee21
Chimpanzee21
3 873 bodů
6
Já osobně animované filmy až na vyjímky nemusím, proto to hodnotím podle toho co řekne můj bratr (10 let). Zkombinuji své pocity a přídám jeho bylo to dobrý/bylo to na prd ---> z toho vznikne mé hodnocení v %, ale jako podstatný bod animáků beru kouknout jako celá rodina, nebo nedoporučuji koukat vůbec. Proto tento komentář použiji u většiny animáků, jen u opravdových vyjímek hodím něco více obsáhlého. Souhrn: Pro děti ideální.
saboter
saboter
3 564 bodů
9
Jeden z maála animáču kterému nejde jen o dětskou typickou podívanou tedy halvně na konci tlačí na příběh což je skvělé Pixar zde opravdu máknul na stylizaci i hudbu i navrácení do dětských let. Žádný jiný animač nevrátí tak nenásilně abyste si zase šli hrat z hračkami do pokojíčku a to je na Pixaru to neskvělejší co umí nejlépe.
Ombak_Penari
2 764 bodů
8.5
Až mě překvapuje, jak je tahle série s každým dílem lepší a lepší, to není zrovna obvyklý vývoj. Recyklace a nabalování namísto originality sice není pro Pixar nejlepší vizitka, ale pravdou je, že to často dělají dobře. Co by za to jiné série daly...
Edward
Edward
2 481 bodů
10
10/10
winetach
winetach
1 927 bodů
10
Jedna krásna poctivo urobená "rozprávka". + pokroková grafická stránka. 98,9%
Jonák
Jonák
1 665 bodů
9
Super nápad - vyprávět příběh o životu hraček ve chvílích, kdy si s nimi žádné dítě nehraje. Je to už 3. díl, a vždy mě to velmi chytne a celý příběh se mi velmi líbí. Kvalitní pixarovská animace stoupající snímek co snímek nahoru v kombinaci s osvědčenými hračkami tvoří opravdu fajn snímek.
Pavlína81
Pavlína81
1 576 bodů
10
Naprosto skvěla a koukatelná pohádka.
Lucyen
Lucyen
919 bodů
9
Toy Story 3 je jednou z těch světlých výjimek a ukázek toho, že i třetí pokračování animáku může být kvalitní, dobře udělané a hlavně zábavné. Příběh je zároveň hezký i smutný zároveň, minimálně pro děti. Pobaví se dobře ale i dospělý s náloží vtipů.