Toy Story 3: Příběh hraček

81%

Komentáře a recenze 48

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
9
Pro mne mají Toy Story v srdci své speciální místečko. Jako malý jsem se do tohoto animáku zamiloval a má láska trvá do dnes. Toy Story 3 jsou pro mne určitou nostalgií a satisfakcí za to dlouhé čekání (11 let je sakra dlouhá doba). Pixar opět naplno zabodoval.
Pete69
Pete69
29 372 bodů
8
Partička starých známých hráček opět v parádní akci. K tomu vytuněný narcis Ken, děsivé batole a řada dalších. Pěkný i jímavý snímek. Který kluk se chtěl i v pokročilejším věku rozloučit se svými hračkami? Opravu pěkná akce spojená s příběhem, který prožil snad každý, kdo měl své hračky rád.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 268 bodů
10
Určitě nejlepší Toy Story. Tuhle sérii jsem nikdy nemusel, dvojka je podle mě dokonce nejslabší pixarovka, tohle je ale úplně jiné kafe. Scéna ve spalovně dokonalá, celkově skutečně emocionální a humor vkusný a nevtíravý. Míšení emocí, vtipu a akce je opravdu velmi vydařené.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
10
Toy Story potřetí a znovu parádně. Vyvážená směs napětí a zábavy, kterou Pixar umí skoro vždy proměnit ve výborný animák, zafungovala prostě i tentokrát skoro bezchybně. Je neuvěřitelné, že tahle série dokázala přežít 15 let, vyprodukovat 3 parádní bijaky, a hlavně poslední dva snímky se dokázaly zařadit mezi to nejlepší z Pixarovské dílny..
lamps
lamps
15 150 bodů
10
Fenomenální. Nonstop zábavná hra s žánrovými tradicemi a takřka nevyčerpatelnými možnostmi vytvářeného světa, který tvůrci v tomhle případě podojili skutečně vehementně. Obzvlášť po odkrytí záporných aktérů nabere film skvostné tempo a opakovaně mě nechává fascinovaného nad tím, jak dokáže uzpůsobovat měnící se nálady a žánry soudržně vyprávěnému dobrodružství pro děti i dospělé. Highlighty jsou konkrétně hororová panenka a španělsky mluvící Buzz. První dva díly patří k nejlepším animákům své doby, trojka je jedním z vůbec nejlepších filmů tohoto století. Za tím si stojím..
filmfanouch6
filmfanouch6
12 644 bodů
10
,, It has been an honor serving with you´´. Nejlepší/nejdojemnější Pixarovka. To neuvěřitelně lidské téma tomu dává rozsah kterým je Pixar proslulý ale tady je vyždímáno na vrchol jelikož posledních 15 minut rozbrečí i toho nejtvrdšího člověka. Prostě pecka.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
9.5
Tak to mě vážně dostalo. V příběhu najdeme napětí, trocha dramatu, akce i dojetí a celým filmem provází humor. Ty detaily které byly synchronní jako třeba gesta a zvuky mě připadaly sympatické. Není to přímo dětinkovsky animované a hrané a pobaví i starší diváky. Velice povedené.
M3lios
M3lios
9 140 bodů
10
Je pravda ,že Toy Story 3 je najslabší diel zo všetkých troch ,a že jednotku nič neprekoná ,ale v mojom srdci stále najviac vedie trojka. Animácia je vo filme taká dobrá ,že sa ani už nepodobá na minulé diely ,pretože je pomaly na úrovni roku 2019 (a to je film z 2010). Postavy nebudem spomínať (ale Laco stojí za zmienku - najlepší zloduch od Pixaru ,čo som videl) - nezmenili sa ,dabujú ich tí istí ľudia ,chovajú sa rovnako....teda až na Andyho. Andy vyrástol a v tomto diele ho (asi) vidíme poslednýkrát. Zatiaľ ,čo v dvojke bolo zopár scén ktore boli smutné (nehovorím ,že Toy Story sú smutné filmy ,práve naopak sú to komédie na plné obrátky) v trojke sú už scény ,pri ktorých by sa asi každý rozplakal (SKORO usmaženie zaživa našich hračiek , alebo napríklad Andyho rozlúčka s Woodym a spol).....a prečo vlastne komenty k tymto filmom píšem až teraz? Pretože po 9. rokoch k nám prichádza štvorka a ja si ju nenechám ujsť....Takže....."Goodbye my old friend" Woody 2010 😢
JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
9.5
Třetí pokračování mělo už od začátku několik nevýhod. Muselo přijít s něčím novým a kvalitně se rovnat předchozím dílům, které už byli dost skvělé. Ono se to ale povedlo a to výborně. Každý kdo čekal velké rozloučení, to dostal. Navíc tvůrci jasně věděli, co dělají a výsledkem je toto mistrovské dílo, které mám navždy v srdci schované. 100% EDIT: Nakonec to těsně není plná palba a to jen proto, že navzdory bravurně zvládnutému backstory, zdárnému uzavření (zdravím čtyřko a plánována pětko) a fantastickému prison break heistu to v druhé půli ztratí logiku nastolenou v původních minutách, což se odpouští vážně těžko. Pět procent za to finále, kde jsem tu definitivnost zkrátka cítil v kostech i tenkrát, jako desetiletý capart v kině.
Milandob
Milandob
8 900 bodů
10
dokonale... na jednotke som bol v kine a i ked som nebol maly ako andy v prvej casti, vyrastal som ako on spolu s woodym a buzzom takze na konci som mal problemy aby som zadrziaval slzy na krajicku... krasne a smutne zaroven...