After.Life

61%
After.Life
After.Life
Existuje život po životě? Můžeme obelstít svou smrt? Odpověď na tyto otázky zná Anna (Christina Ricci), hlavní hrdinka tohoto záhrobního příběhu. Na cestě ze schůzky se svým milencem se zabije v autě. Navzdory všem fyzikálním zákonům se však znovu probudí, v prostorech pohřebního ústavu. Ocitne se v jiné realitě, někde mezi životem a smrtí. Seznámí se zde s jediným člověkem, který ji slyší, majitelem ústavu panem Deaconem (Liam Neeson). Je on bájným Cháronem, naším průvodcem do říše mrtvých? Nebo je to nakonec všechno úplně jinak?



hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Neeson výborný, polonahá a pak i nahá Ricci taktéž...Jen ten děj byl na můj vkus až moc podivný. Prostě mě to nevtáhlo tak, jak by asi mělo. Konec mi taky nějak dech nevyrazil, ikdyž uznávám, že dojem z filmu notně napravoval...5/10
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
7
Škoda, že se toho neujal jiný tým filmařů, nebo spíš, že producent netrval na tom, aby se to víc promakalo, takhle to směřuje sice k překvapivému závěru, ale nějak to nedokáže chytnout dech.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5.5
Pro mě naprostá jednoduchost až nuda. Pohřbívat lidi za živa, no a co? Lepší nápad by nebyl? No, nejhroznější to však nebylo, to né. Viděl sem ale lepší.

Dodatečné informace

Původní název:
After.Life (více)
  • USA After.Life
  • USA Po životě
Premiéra v ČR:
11. 7. 2019
Země původu:
USA
Rozpočet:
4,5 mil. USD
Tržby:
3,61 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
After.Life je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch