After.Life

61%

Komentáře a recenze 6

Dle počtu bodů
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Neeson výborný, polonahá a pak i nahá Ricci taktéž...Jen ten děj byl na můj vkus až moc podivný. Prostě mě to nevtáhlo tak, jak by asi mělo. Konec mi taky nějak dech nevyrazil, ikdyž uznávám, že dojem z filmu notně napravoval...5/10
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
7
Škoda, že se toho neujal jiný tým filmařů, nebo spíš, že producent netrval na tom, aby se to víc promakalo, takhle to směřuje sice k překvapivému závěru, ale nějak to nedokáže chytnout dech.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5.5
Pro mě naprostá jednoduchost až nuda. Pohřbívat lidi za živa, no a co? Lepší nápad by nebyl? No, nejhroznější to však nebylo, to né. Viděl sem ale lepší.
Standa.
Standa.
6 180 bodů
6.5
Hodně dobrý nápad na film, ale ne moc dobře provedený. Herecké obsazení taky není špatné, hlavně tedy Liam Neeson, že ano, který film táhne. Christina Ricci je tam spíš od toho, aby bylo na co koukat. Určitě stojí za shlédnutí, ale prostě mi přišel nedotažený.
kilby1989
kilby1989
4 397 bodů
4
Líbivej look a celkem slušná atmoška nic nemění na tom, že jde o nudu a nejen v Brně, ale všude ať se díváte jak se díváte. Na konci filmu (ne-li mnohem dřív) vám dojde, že vlastně ani nechápete o čem to mělo být. Z Neesona šel sice strach, ale to je asi tak všechno. 40%
PeterFRiusJilek
PeterFRiusJilek
2 462 bodů
8
Nedozviete sa, či je naozaj mŕtva alebo nie. No film nie je o tom. Jeho témou je smrť a ľudský strach z nej. Keby však po hollywoodsky nepokazili záver, prípadne by tých pár posledných scén odstrihli, dal by som päť hviezdičiek.