[Rec] 2

71%
[Rec] 2
[Rec] 2
Adrenalinový nářez plný hrůzy a násilí! Po nečekaném hitu Rec, přichází pokračování, které si s předchozím dílem rozhodně nezadá! Do karanténou izolovaného domu, plného krvelačných bestií, vstupuje zvláštní jednotka, která má vše vyčistit a posbírat vzorky pro výzkum. Uvnitř ale čeká krvavé peklo, z nějž není úniku!



martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 393 bodů
10
Do budovy, kde se dějí záhadné věci míří zvláštní jednotka, kterému však na místě velí kněz snažící se záhadě přijít na kloub. A dokud nezíská co chce, nikdo se ven nedostane. Napětí, hrůza a děs pokračuje po stejných kolejích, jen jinou kamerou. Vlastně kamerami. Tentokrát jsou tři a navazují na sebe. První je na jednom členu zvláštní jednotky, druhá opět kamerou patřící k reportérce a ta třetí... Found footage opět v plné síle ve své přirozenosti a hlavně děsivosti. Ač to nebývá zvykem v jakémkoliv žánru, tady se v žádném případě neubralo a stále děj přichází s něčím novým. Pro dokonalý filmový zážitek opět pouze v původním zvuku, neboť dabing jako obvykle všechnu tu děsivost naprosto pohřbil.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
8
Nemůžu si pomoct, ale i na té dvojce něco je. Náboženské "kecy" to ozvláštňují a pro žánr vhodná délka nedovolí se nudit. Sice už mě to nedostalo tak, jako jednička, ale pořád je to silné. Pokud bude série takto pokračovat... proč ne?
hanys_
hanys_
18 771 bodů
10
Největší nářez roku? Dost možná. Rec 2 je totiž víc než důstojným nástupcem kultovní jedničky. Nekompromisní adrenalinová jízda, která začne s úvodními titulky a končí až po těch závěrečných, kdy jsem ještě rozdýchával (opět) šílené finále. Tenhle horror letos bude těžké překonávat...

Dodatečné informace

Původní název:
[Rec] 2 (více)
  • Španělsko [Rec] 2
Země původu:
Španělsko
Rozpočet:
5,6 mil. USD
Tržby:
18,47 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce [Rec] 2


Podobné


Powered byJustWatch