Walter Mitty a jeho tajný život

76%

Komentáře a recenze 55

Dle počtu bodů
beseda
beseda
1 931 bodů
10
100% krása! Překvapil mě Ben Stiller jako herec a nadchnul mě Ben Stiller jako režisér. Jeho nejlepší herecký výkon doposud. Dechberoucí a originální titulky (jak ty úvodní tak závěrečné). Sice jsem v závěru některé pointy tušil dopředu, ale nic to nemění na tom, že tento film řadím mezi to NEJ co jsem kdy v kině viděl. Mé hodnocení: 100% / viděno: 29.12.2013 (KINO).
winetach
winetach
1 927 bodů
10
Kebyže nedostanem odporúčanie od Metou-a, tak si to asi nikdy nekuknem. Ben Stiller patrí do moje top 10 naneolúbenejších hercov. Film ma však prekvapil až natoľko, že som si nemohol odpustiť 5*. Najprv ma oslovim úvodnou motion-grafikou, potom kľudným, tak málo nevidiacim v amerických filmoch tlačením na pílu a hlavne úžasné zábery z Islandu.
czech-movie
1 476 bodů
10
Netušila jsem, že je Ben Stiller schopen zhostit se něčeho tak bravurního jako je tento film. Byl prostě po dlouhé době dokonalý pro mé oko a všechny další smysl. Nádherné filmové téma, dokonale zpracované. Nemůžu najít jedinou vadu na tomot filmu.
  • Ben Stiller v životní roli
  • Ben Stiller jako režisér
  • Námet
  • Kamera
  • Efekty
salisbury
salisbury
1 101 bodů
10
Snílek Walter od Bena Stillera s Benem Stillerem nechal za mě snít mé sny v oblacích vzrušující fantazijní představivosti. Plul jsem s ním v korábu touhy rozbouřeným vulkánem pěnícím ze sebe svou horlivost a dychtivě prahnul po zážitcích, ze kterých cítím překrásný pocit životního naplnění provoněný bukétem dobrodružného toulání. Jdu se teď podívat kdy mi letí letadlo do Grónska, z něhož bych se měl dostat vrtulníkem ovládaným nestřízlivým pilotem do míst, kde seskočím na plovoucí loď směřující k nehostinně krásným břehům islandským. Skateboard samozřejmě beru sebou. Nesněme v srdcích naše sny, ale uskutečňujme je a žijme jimi.
lukasopicasso
lukasopicasso
890 bodů
6
Walter Mitty alias feel-good blbůstka indukující pouze doteď skrytý talent Bena Stillera sypat se zebe jeden hezký obrázek za druhým. Emočně však ale naprosto prázdné... 6/10
Milena107
729 bodů
9
Tento filmový zážitek doporučím každému, kdo by pochyboval, že hlavní hrdina v podání Bena Stillera, který si střihl také roli režiséra filmu, nebude to pravé ořechové. Film je plný úžasných dobrodružství, krásných záběrů přírodních scenérií, a vůbec nevadí, že je nadsazeným, fantaskním pojetím pro někoho nepravděpodobný.
Pája DJ
Pája DJ
681 bodů
8
Velmi pohodový film, u kterého se člověk pobaví a zároveň ho tak nějak vnitřně nakopne nebát se jít k výšinám. Naprosto dokonalá kamera, která zabírá nejkrásnější místa na Zemi. Osobně jsem se doslova nadchnul pro Island a hned bych tam s Jirkou Kolbabou odjel. :o)
wtemplar
wtemplar
462 bodů
8
Milý film se skvělou výpravou, Kristen Wiig a vynikající hudbou.
Leonardo
Leonardo
368 bodů
8.5
Neuvěřitlená pohodovka, kterou Stiller dokazuje, že nemusí hrát jen idioty. A snad poprvé i v režii předvádí víc, než přiblblou komedii. Jen tak dál! Ale zase bych se nezlobil, kdyby konečně natočil toho druhýho Zoolandera :)
  • atmosféra
  • Ben jako rejža i herec
  • soundtrack
  • občas přeslazené
Alienka2014
Alienka2014
364 bodů
10
Tomuto filmu jako jednomu z mála dávám 100% a to proto, že v něm podle mě bylo vše - hluboká myšlenka odlehčená notnou dávkou humoru, poutavá akce zasazená do nádherné přírody, skvělé herecké výkony (Ben Stiller mě VELICE mile překvapil, protože před tím byl pro mě vždy spíše šašek). Byla jsem nadšená a film určitě ráda někdy zase uvidím. Doporučuji!
  • film má duši, je milý, chytlavý, není hloupý
  • Ben zazářil