Castle na zabití

74%
Castle na zabití
Plakát traileru

Komediální dramatický seriál o autorovi napínavých knih Ricku Castleovi (Nathan Fillion), který se rozhodne svou novou sérii knih založit na detektivní práci reálné osoby. Coby vzor pro hlavní hrdinku si vybere skutečnou vyšetřovatelku Kate Beckettovou (Stana Katic), které velmi rychle začne lézt na nervy. Díky svému přátelství se starostou (a klukovskému kouzlu) se mu však podaří zůstat přítomen u vyšetřování vražd...





Psisko59
Psisko59
32 829 bodů
8
Trocha seriálového klišé (vztah mezi dvojicí protagonistů nezadržitelně ústí v nadstandardní vztah osobní a přesně v duchu americké morálky směřuje - i přes několik zápletek a odkladů - do manželství) nepřehlušuje a nezastírá, že přes několik sezónních řad jde o stále živý a nápaditý seriál. Mezi Kate a Rickem je ta správná míra vzájemného napětí (od počátečního oťukávání i zřetelná chemie) a přes povahovou odlišnost jsou i dokonale kompatibilní: racionální, věcná, ale zranitelná Kate (podle níž Rick vytvoří i hlavní postavu několika svých románů, sexy kriminalistku Nicki Heatovou) a ztřeštěný, dětinský, ale vnímavý Rick (s potřeštěnou matkou-herečkou a půvabnou dcerou-studentkou) s potřebným nadhledem nad běžnými policejními postupy si přihrávají a dojemně si konkurují, až kolečka případu zapadnou do sebe. Až do osmé série je pořád nač koukat, bohužel devátá série prý nebude, škoda.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
6.5
Castle na zabití sleduje moje přítelkyně, takže jsem měl tu čest pár dílů vidět. No.. mírně nadprůměrná americká série detektivek. Nic navíc.. koukatelné to je.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
10
Pilot vypadá zajímavě. Hláškující Fillon s přehledem potáhne seriál kupředu a navíc tady nebude nouze ani o sexuální napětí mezi hlavními hrdiny. _ Po první sérii jednoznačně 5 hvězd. Zatraceně návyková záležitost. No nic. Teď nezbývá než čekat na 2. sezonu.

Dodatečné informace

Původní název:
Castle (více)
  • USA Castle na zabití
  • USA Castle
Premiéra v ČR:
14. 6. 2022
Země původu:
USA
Čeština:
Castle na zabití je dostupný s českými titulky
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch