Kašpárek

61%

Komentáře a recenze 6

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7
Komediální role Belmondovi sluší. Teda mu sluší každá role,ale jde vidět,že má i obrovský smysl pro humor. Kašpárek nijak nevyniká z řad francouzských komedií. Nechybí zde klasický humor,zamotaný děj,spousta postav a zábavné dialogy. Pobaví,ale nenadchne.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5.5
Povedená komedie u které jsem se vůbec nenudil a Belmondo opět řádil ve svém klasickém stylu.
avenis
avenis
8 737 bodů
10
Takový malý bláznivý Vaudeville to je. Odpočinková sranda s neodolatelným Jean Paulem. Kostýmní výtvarnici Paulette Breil tleskám za nápad zkombinovat cylindr a bílé trenýrky s puntíky. :) Maurice Auzel je neodolatelný se svými chlupy všude a Belmondův let v závěsu pod vrtulníkem, to je věc názoru. Chlupy v pozoru. (19.4.2021)
cerfik
cerfik
7 890 bodů
4
Tak Vážení a milí tohle nemohl zachránit ani Belmondo, zaprvé se zde tlačí na pilu až nevíte kdo jste a zapomenete se smát a díky mé slaboduchosti mě ta taškařice s tím zapalovačem trvající většinu filmu nějak nedošla :-), asi přespříliš důvtipné a inteligentní. Komedie je holt těžký žánr a i mistr tesař se utne.
squirrelpool
squirrelpool
7 020 bodů
10
Mě se tenhle film líbil moc. Možný problém vidím v tom, že je to vlastně v jedné věci podobné filmu Policajt nebo rošťák. Tady taky přechází film z komedie do akční a zpátky. Potom, že jsou to vlastně dvě epizody, kterými vicomte de Valombreuse projde. První je setkání s ženskou konkurencí, respektive partnerkou. Ta se uzavře a následuje souboj o zapalovač. Ten komu tohle nevadí a má rád Belmonda a jeho humor, se bude skvěle bavit po celou dobu.
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
6
Jeden z nejhorších fillmů, jaký kdy Belmondo natočil. Příliš mi vadila ta nerozhodnost, jestli film bude komedie, nebo akční thriller se zamotanou zápletkou. Oboje funguje tak napůl, jako komedie zde pár vtipných chvil je, ale spíše ne a co se týče akčních prvků tak těch také moc není, spíše se tu jen nelogicky střílí hlava nehlava. Průměrná akční komedie, která těží jen z Belmondovi přítomnosti.