Sběratelské lahůdky: Něco pro fandy vojáčků G.I. Joe a zabijáka Dextera

Sběratelské lahůdky: Něco pro fandy vojáčků G.I. Joe a zabijáka Dextera
Napřed vezmeme ten lehčí konec. Během několika dnů vyjde v našich končinách moc pěkný sběratelský Blu-ray STEELBOOK k G.I. Joe: Odveta, o který si tento týden navíc díky webu Filmarena.cz na Kinoboxu zahrajeme:
sberatelske-lahudky-neco-pro-fandy-gi-joe-a-zabijaka-dextera
STEELBOOK vás vyjde na osm stovek, bonusy zatím distributor neupřesnil. Určitě ale se mnou budete souhlasit, že vizuálně vypadá nádherně.
A teď Dexter. Pokud patříte mezi trpělivé, kteří věřili, že s finální sezónou dojde na nějakou ultimátní edici, tipovali jste správně. Kompletní seriál se dočká hned dvou speciálních Blu-ray edic. Ta levnější vyjde na necelých sedm tisíc korun a nabídne jako balení Dexterův dřevěný „blood-box“, kam si hrdina ukládá své sklíčovké trofeje s krví. Mimo exkluzivního obalu dostanou kupující ještě knížku s exkluzivními fotografiemi a malbami.
sberatelske-lahudky-neco-pro-fandy-gi-joe-a-zabijaka-dextera-1
Mnohem zajímavější je ale dle mého o tisícovku dražší edice v podobě busty Dexterovy anonymní oběti, která bude mít disky umístěny ve své hlavě. Tohle je prostě boží! Přirozeně bude součástí knížka, která je u „blood-box“ edice.
sberatelske-lahudky-neco-pro-fandy-gi-joe-a-zabijaka-dextera-2
Zda se Dexterovy limitky dostanou i k nám, toť otázka (aktuálně je lze objednat na americkém Amazonu). Pokud máte zájem o cz vydání, zkuste napsat prosík na Filmarenu, kde za limitky na našem trhu pravidelně bojují.