Lednový Netflix slibuje poslední řadu seriálu Ozark, animovaný Riverdance, ale i válečná a romantická dramata

Lednový Netflix slibuje poslední řadu seriálu Ozark, animovaný Riverdance, ale i válečná a romantická dramata
Ozark | Netflix

1. ledna 2022

Incastrati

Italský komediální seriál. Vítejte ve slunné Sicílii, kde se dva přátelé zapletou do vraždy. A aby toho nebylo dost, do ještě horších problémů se dostanou při pokusu o útěk z místa činu. Seznámení se s místní mafií je tou poslední tečkou za jejich šílenou situací. V hlavních rolích se představí oblíbení italští komici Salvatore Ficarra a Valentino Picone.

Záchranný plán

Premiéra třetí a poslední řady francouzského komediálního seriálu. Jak dopadne příběh Pařížanky Elsy, která se nemohla odpoutat od svého bývalého přítele? Její nejlepší kamarád jí tehdy najal mužský doprovod, aby se posunula dál, ale jeho plán vyšel až moc dobře a věci ze začaly zamotávat.
Guillaume Labbé
Záchranný plán

4. ledna 2022

Action Pack

Nový animovaný seriál pro předškolní děti. Jeho hrdiny jsou čtyři děti se superschopnostmi – Treena, Watts, Wren a Clay. V městečku Hope Springs pomáhají, s čím se dá, chodí k panu Ernestovi do akční akademie a snaží se ve všem a ve všech najít to dobré.
Akční parta
Action Pack | Netflix

5. ledna 2022

Quattro metà

Italská romantická komedie o čtyřech párech, které se rozhodnou prošetřit myšlenku, že každý z nás má na světě svůj osudový protějšek.

Rebelde

Reboot mexické telenovely z roku 2004, o které se hovoří jako o kombinaci Muzikálu ze střední a seriálu Elita.

6. ledna 2022

DOTA: Dračí krev

Druhá řada herní adaptace. Po střetu s drakem a princeznou se dračí rytíř ocitá uprostřed dobrodružství většího, než si kdy dokázal představit.

Stín samoty

Španělský hororový film. V odlehlé chatrči zahlédne matka s dítětem mrazivou záhadnou bytost, která je pozoruje. A vzdálenost mezi nimi se každý den zmenšuje...
Stín samoty
Stín samoty | Netflix

Kod Adı: Kulüp

Druhá část tureckého dobového dramatu z Istanbulu 50. let minulého století, kde se matka s problematickou minulostí rozhodne pro práci v nočním klubu, aby pomohla své odcizené dceři, kterou nemohla vychovávat, aby k ní opět našla cestu.

7. ledna 2022

Hype House

Nová reality show pro náctileté publikum zaměřující se na TikTok. Dvacet neznámějších autorů videí vás pustí do svých životů. Seznamte se s příběhy nejpopulárnějších osobností jedné z oblíbených sociálních sítí.

Pokusný Honza

Další řada animovaného sci-fi seriálu o sestrách – dvojčatech, která na svém bratrovi Honzovi zkoušejí své vynálezy a všichni tři tak společně zachraňují svět.

10. ledna 2022

Undercover

Třetí řada koprodukčního kriminálního seriálu Belgie, Holandska a Německa na motivy skutečných událostí. Tajní agenti v jednom karavanovém kempu předstírají, že jsou pár, aby pronikli do aktivit narkobarona, který tam tráví víkendy.
Undercover
Undercover

11. ledna 2022

L'origine du monde

Francouzská fantasy komedie. Jean-Louis jednoho dne zjistí, že se mu zastavilo srdce. Není mrtvý, umí chodit a mluvit, ale jeho srdce už nebije. S pomocí své manželky a kamaráda se snaží pochopit původ této záhady.

12. ledna 2022

Jak pokochalam gangstera

Pokračování polského filmu Jak zostalem gangsterem. Historia prawdziwa z roku 2019. Příběh inspirovaný životem Nikodema Skotarczaka „Nikosia“ vypráví příběh o mužském světě očima žen. Nikoś je kluk s nezkrotnou chutí po úspěchu, který se specializuje na nelegální dovoz aut do Polska. Velké peníze, budování automobilového impéria, spektakulární útěk z vězení... Jeho život je neustálá jízda bez pravidel. Ukazuje, jak za sebe bojovat a jak moc musíte obětovat, abyste mohli zůstat sami sebou.

13. ledna 2022

Stud stranou

Romantický thriller s Alyssou Milano v hlavní roli. Adaptace románu Nory Robertsové Srdcová dáma, ve které autorka detektivek Grace vyšetřuje vraždu své sestry, která si přivydělávala jako dívka na telefonu.
Alyssa Milano
Stud stranou | Netflix

Vyvolená

Dánský sci-fi seriál pro náctileté publikum. Tvůrci seriálu Jannik Tai Mosholt a Christian Potalivo jsou autory úspěšného pořadu Déšť (2018). Emma se vždy cítila jiná než kdokoli v Middelbu, malém dánském městečku, které proslavil meteorit. Ale Middelbo už není takové, jaké bývalo. Otázkou je, zda vůbec bylo tím, za co se vydává. Když Emma náhodou zjistí, že celý příběh o meteoritu je lež, odhalí se nebezpečná a nepravděpodobná tvář městečka, jež skrývá něco mnohem nebezpečnějšího a neuvěřitelnějšího, než si kdy dokázala představit. S tímto vědomím je Emma nucená přijmout, že je na to sama a že ji přátelé ani společnost nezachrání, když je nejvíc potřebuje.

U kopírky

Indonéské drama o dospívání. Poté, co se její kompromitující fotografie objeví online a Sur přijde o studentské stipendium, protože se opila na veřejnosti, rozhodne se přijít na to, co se dané noci stalo. Sur si z ní nic nepamatuje, takže žádá o pomoc svého kamaráda z dětství Amina, který žije na koleji a pracuje jako obsluha kopírky.
U kopírky
U kopírky | Netflix

Novinářka

Japonská seriálová verze stejnojmenného filmu z roku 2019. Anna Matsuda je poněkud nepřizpůsobivou reportérkou novin Toto. Má své vlastní zásady a snaží se svou práci dělat co nejlépe. Děj seriálu se odehrává ve stejných novinách, příběh a postavy jsou ale oproti původnímu snímku odlišné.

14. ledna 2022

Po životě

Třetí a závěrečná řada britského komediálního seriálu Rickyho Gervaise.
Po životě
Ricky Gervais | Netflix

Archive 81

Osmidílná minisérie, která je volně inspirovaná stejnojmenným podcastem. Hlavním hrdinou příběhu je archivář, jehož úkolem je zrestaurovat pásky zmizelé filmařky, která vyšetřovala démonický kult.

Riverdance: The Animated Adventure

Animovaný příběh o vzniku slavného představení irského tance. Hlavními hrdiny příběhu jsou chlapec Keegan a dívka Moya, kteří se vydávají do mytického světa, aby našli legendární jeleny obrovské, jejichž vůdce je může naučit riverdance, starý irský tanec oslavující život.
Riverdance: The Animated Adventure
Riverdance: The Animated Adventure | Sky Cinema

El Comediante

Mexická černá komedie. Život komika Gabriela není nijak bohatý, má ale nejlepší kamarádku Leyre, díky které všechno zvládá. Když se ale Leyre jednoho dne rozhodne, že chce děti, a právě Gabriel má být dárcem spermatu, mnoho se toho změní. Gabriel se bojí, jak tato skutečnost ovlivní jejich budoucí vztah, ale zároveň cítí, že je to možná jeho jediná šance, jak se svým životem ještě něco udělat.

Barák

Tři černěhumorné loutkové příběhy odehrávající se v domě, ze kterého si tři různé rodiny udělaly domov.
Barák
Barák | Netflix

18. ledna 2022

Mighty Express: Train Trouble

První řada spin-offu animovaného seriálu pro děti Mighty Express o vláčcích všeho druhu.

19. ledna 2022

El Marginal

Premiéra čtvrté řady argentinského kriminálního seriálu.

La Divina Gula

Šestidílný gastronomický dokument, který se vydává po stopách mexické kuchyně a jejích rozmanitých podobách.

Juanpis González – The Series

Komediální seriál kolumbijského komika Alejandra Riaña, který se proslavil svou extravagantní a kontroverzní postavou jménem Juanpis González.

The Puppet Master: Hunting the Ultimate Conman

Třídílný kriminální dokument vypráví úchvatný příběh jednoho z nejodvážnějších podvodníků na světě, který byl v roce 2005 odsouzený za krádež majetku a zničení mnoha životů. Ale nyní kvůli neuvěřitelnému zvratu osudu příběh zasáhl i do dnešních dnů – jedna zoufalá rodina se bojí o bezpečí své matky a potřebuje pomoci...

Too Hot To Handle

Premiéra třetí řady americké reality show.

20. ledna 2022

Královské zacházení

Romantický snímek s Laurou Marano a Menou Massoudem v hlavních rolích příběhu o mladé upřímné kadeřnici a přitažlivém princi, který se má právě ženit z rozumu.
Mena Massoud, Laura Marano
Královské zacházení | Netflix

Midnight Asia: Eat. Dance. Dream

cestovatelský dokument

21. ledna 2022

Ozark

První část poslední řady kriminálního seriálu. Finanční poradce donutí rodinu odejít z Chicaga do oblasti Ozark v Missouri, kde musí během pěti let vyprat 500 milionů dolarů, aby uchlácholil drogového bosse.

Pokemon Master Journeys: The Series

druhá část první řady seriálu ze světa Pokémonů

Mnichov: Na prahu války

Filmová adaptace románu Roberta Harrise o událostech z podzimu roku 1938, kdy se Evropa ocitla na pokraji světové války.
Jeremy Irons, George MacKay
Mnichov: Na prahu války | Netflix

Summer Heat

Brazilský seriál o skupině mladých lidí pracujících v prázdninovém resortu. Jejich lásky, přátelství a dramata všedních dní.

25. ledna 2022

Vědátorka Ada Twistová

Premiéra druhé řady animovaného seriálu pro děti. Osmiletá Ada Twistová miluje vědu a touží odhalit všechna tajemství světa kolem nás. S pomocí svých nejlepších kamarádů Rosie a Iggyho rozplétá a řeší záhady pro své přátele a rodinu. Vyřešení je však jen začátek, protože věda není jen o tom jak a proč, ale je nutné uvést tyto znalosti do praxe tak, aby byl svět kolem nás lepším místem pro život.

Neymar: The Perfect Chaos

dokument o slavném brazilském fotbalistovi

28. ledna 2022

Angry Birds: Summer Madness

Animovaný seriál na motivy slavné hry Angry Birds. Na táboře ve Splinterwoodu si teenageři Ruďák, Žluťas, Bombas a Stella s ostatními opeřenci užívají divoké léto, až peří lítá!

Feria: The Darkest Light

Nový fantasy seriál ze Španělska o dvou sestrách, které zjistí děsivé tajemství o svých rodičích.

Home Team

Americká filmová komedie s Kevinem Jamesem v roli zkompromitovaného bývalého trenéra NFL, který se ujme týmu svého syna.
Kevin James, Taylor Lautner
Domácí tým | Netflix

In From the Cold

Kriminální thriller o ženě, která se musí rozhodnout mezi svou rodinou a návratem k profesi geneticky upravené ruské agentky.

The Woman In The House

Seriálová parodie na filmové thrillery s ženskou hrdinkou v hlavní roli. Osmidílný seriál představí divákům Annu, ženu až doposud žijící v pevně zajetých kolejích. To se ale změní ve chvíli, kdy se přistěhuje nový soused a když se stane svědkyní vraždy.

The Orbital Children

Anime sci-fi série z budoucnosti, ve které je vyspělá umělá inteligence běžnou součástí života a lidé mohou svobodně cestovat vesmírem. Píše se rok 2045 a dvě děti narozené na Měsíci a tři děti ze Země se pokouší přežít poté, co je nehoda na jejich vesmírné stanici nechala napospas osudu.
The Orbital Children
Chikyûgai-shônen-shôjo | Netflix

Bez přesného data premiéry

All of Us Are Dead

jihokorejský zombie seriál

I Am Georgina

španělská reality show o životní partnerce fotbalisty Cristiana Ronalda

Yeh Kaali Kaali Ankhein

Indický romantický seriál. Vikrant, muž z malého města, přijme drastická opatření, aby získal zpět svůj život poté, co ho neustále pronásleduje dcera politika, která je ochotná udělat cokoliv, aby si ji vzal.