Comicsový ilustrátor odhalil potenciální datum premiéry Kick Ass 2

Comicsový ilustrátor odhalil potenciální datum premiéry Kick Ass 2
Neobvyklí superhrdinové z akční komedie Kick Ass (2010) půjdou brzy znovu do kostýmů. Podle stránky Deadline.com se studio Universal Pictures nachází těsně před oficiálním odklepnutím pokračování, které má režírovat relativně neznámý Jeff Wadlow (Nikdy to nevzdávej / 2008). Obsazení by mělo snad zůstat stejné, takže za zelenou maskou uvidíme s nejvyšší pravděpodobností Aarona Johnsona.
Již nějakou dobu bylo zřejmé, že se Kick Ass 2 neujme režisér prvního dílu Matthew Vaughn, především kvůli pracovnímu vytížení, souvisejícímu s pokračovaním superhrdinské týmovky X-men: První třída (2011).
Zajímavou informaci vypustil do světa comicsový ilustrátor John Romita Jr., který má na svědomí jak comicsovou předlohu, tak vizuální materiál pro první film: podle něj by měl mít Kick Ass 2 premiéru někdy v květnu 2013, tedy už příští rok! Na film, který se ještě ani nezačal točit, je to poměrně brzy.

Původní Kick Ass (jehož název bohužel nebyl přeložen do češtiny jako Nakoprdel) byl v kinech překvapivým hitem, a kromě 96 milionů dolarů celosvětově na 30 milionů produkce vybojoval i velmi solidní kritiky.
comicsovy-ilustrator-odhalil-potencialni-datum-premiery-kick-ass-2