Olivia Wilde nechtěla být sexy

Olivia Wilde nechtěla být sexy
Zdá se, že herečka Olivia Wilde, kterou si většina diváků pamatuje hlavně jako "Třináctku" ze seriálu Dr. House, podle svých slov zkazila svou roli ve filmu Tron, remaku slavné sci-fi klasiky z osmdesátých let. Nechtěla být totiž vůbec sexy!
Jejím záměrem prý bylo představit Quorru jako androgynní postavu ve stylu Johanky z Arku.
"Bylo by podle mě mnohem snazší zahrát ji jako kočičí svůdnici. Proto jsem chtěla předvést mnohem zajímavější postavu, která není primárně sexy. Je to hlavně válečnice, takže je velmi atletická, ale nemá žádný zájem na svádění hlavního hrdiny." řekla Wilde. "S režisérem (Josephem Kosinskim) jsme se shodli, že by Quorra měla být stylizovaná jako Johanka z Arku. Byla na ní uvalena tíha vůdcovství. Disponuje nevídanou kombinací síly a nevinnosti. Sirény jsou myslím dostatečně sexy, takže jsem se zeptala, jestli bych mohla Quorru zahrát tak nějak chlapečtější."
Myslím, že jak z fotek, tak z ukázek filmu můžeme s jistotou říci, že ve své záměru Olivia Wilde selhala téměř stoprocentně. V těsně padnoucím hi-tech oblečku a s výrazným tmavým líčením je totiž sexy doslova smrtícím způsobem...