Jamie Foxx poprvé od hospitalizace zamával fanouškům. Stále nevíme, co se mu stalo

Jamie Foxx poprvé od hospitalizace zamával fanouškům. Stále nevíme, co se mu stalo
Jamie Foxx letos v únoru | Getty Images
Fanoušci a fanynky pětapadesátiletého herce a držitele Oscara za životopisné drama Ray (2004) si snad konečně mohou oddychnout. V polovině letošního dubna totiž dcera Jamieho Foxxe Corinne oznámila, že její otec musel být hospitalizovaný v Atlantě. Server Variety citoval její poněkud zneklidňující prohlášení: „Díky rychlému zásahu a velké péči je naštěstí již na cestě k uzdravení. Víme, jak je milovaný, a vážíme si vašich modliteb. Jako rodina v této době prosíme o soukromí.“
Jamie Foxx na řece Chicago | YouTube
O bližších detailech jeho zdravotních problémů jsme mohli jen spekulovat, i když určitým náznakem mohl být fakt, že Foxx se podle zjištění televizního pořadu Good Morning America v uplynulých měsících léčil v rehabilitačním zařízení v Chicagu, které se specializuje na mrtvice a na poškození mozku.
Jamie Foxx
Jamie Foxx

Herec, Výkonný producent

Na bulvárním serveru TMZ se v neděli objevilo video zachycující Foxxe, jak se plaví na lodi po řece Chicago. Foxx na záběrech působil zdravě a kameramana dokonce na dálku pozdravil. To vše je tedy v souladu s už dříve zveřejněným Foxxovým prohlášením, že bude v pořádku.
Stále jsme se však nedozvěděli, jaká zdravotní patálie oblíbeného herce postihla. Mlčel i Foxxův herecký kolega John Boyega, který si s ním zahrál ve sci-fi komedii Oni naklonovali Tyrona, jež má za necelé dva týdny premiéru na Netflixu. Boyega před pár týdny v rozhovoru pro časopis People tajemně utrousil, že mu Foxx konečně zvedl telefon: „Má se dobře. Dopřáli jsme mu trochu soukromí a nemůžeme se dočkat jeho návratu.“
Oni naklonovali Tyrona
Oni naklonovali Tyrona | Netflix
Foxxova hospitalizace se odehrála během natáčení netflixovského snímku s názvem Back in Action, v němž hraje i Cameron Diaz. Vedle toho Foxx moderuje kvízový pořad Beat Shazam a společně se svou dcerou Corinne chystá i další kvíz, hudebně zaměřený pořad We Are Family.