Který svůj film má Arnold Schwarzenegger nejraději? Odpověď vás zaručeně překvapí

Který svůj film má Arnold Schwarzenegger nejraději? Odpověď vás zaručeně překvapí
Policajt ze školky | Universal Pictures
Arnold Schwarzenegger má za sebou bohatou kariérou plnou kultovních kousků. V posledních letech už mu sice tolik štěstí na úspěšné projekty nepřeje, to jeho fanoušky ale trápit nemusí. Hitů jim dal v minulosti dost a i když už ve velkém neplní pokladny kin, stále nám čas od času udělá nějakým tím kouskem radost. Na který film ale s láskou vzpomíná sám Arnold?
Možná vás překvapí, že nejde o žádný akční kousek, i když těch má ve své filmografii nejvíce - nejraději má Policajta ze školky. Proč? Inu, podobně jako jiní herci se i Schwarzenegger stal obětí toho, že ho filmaři neustále obsazovali do těch samých rolí. Ocenil proto vykoupení v podobě komediálního žánru, jaké mu nabídl režisér Ivan Reitman (Krotitelé duchů).
Arnold Schwarzenegger
Policajt ze školky
Konkrétně spolu s Reitmanem natočil hned tři komedie - Dvojčata (1988), zmíněného Policajta ze školky (1990) a Juniora (1994). Proč má Arnold za nejoblíbenější kousek právě Policajta, to neupřesnil. Pravděpodobně ale důvodem bude to, že jako jediný ze zmíněných komedií vzal Arnoldovu typickou roli (tedy drsného policajta) a přetavil ji v ryze komediální figurku.
A otázka na závěr je jasná - který film s Arnoldem máte nejraději vy?
Arnold Schwarzenegger
Dvojčata