Nový Mortal Kombat udělá radost fanouškům filmové verze z roku 1995

Nový Mortal Kombat udělá radost fanouškům filmové verze z roku 1995
Mortal Kombat (1995) | New Line Cinema
Andersonův film, navzdory absenci krvavých fatalit, dle mého dokonale zachytil onu esenci předlohy, což se dodnes málokteré adaptaci herního hitu povede. Svou roli sehrál i skvělý casting (Christopher Lambert jako Raiden je nezapomenutelný). A pak je tu samozřejmě přímo legendární úvodní song...
Mortal Kombat
Herní série se od té doby udržela (s občasným škobrtnutím) na vrcholu a vděčí za to mimo jiné tomu, jak neobvyklou péči má. Že se v zatím posledním vydaném díle Mortal Kombat 11 objevily filmové legendy Rambo, Terminátor a Robocop, o tom jsme vás již informovali. Ale u toho to nekončí. Nově si v NetherRealm Studios pro fanoušky přichystali dodatečný balíček postav Klassic MK Movie Skin Pack, v němž se mezi hratelné postavy přidávají Lambert jako Raiden, Linden Ashby coby Johnny Cage a Bridgette Wilson-Sampras v roli Sonyi Blade (tedy herci, kteří si je zahráli ve zmíněném filmu).
Mortal Kombat
Balíček je již dostupný a vyjde zájemce na 159 korun. Léta sice již Mortal Kombat nehraji, po tomhle mám ale velikánskou chuť svou dětskou herní lásku oprášit. Klobouk dolů před NetherRealm Studios, dělají to dobře!