Amazon zachránil rozparovače! Ripper Street čeká třetí série

Amazon zachránil rozparovače! Ripper Street čeká třetí série
Fanoušci Ripper Street se dočkali celkem 2 sérií, v nichž se členové Divize H ze Scotland Yardu snaží udržet v londýnské čtvrti Whitechapel zákon a pořádek. Jejich snahu značně komplikuje panika, kterou vyvolávají vraždy Jacka Rozparovače. Svět navíc stojí na začátku 20. století a tak se trojice detektivů snaží do své práce zapojit i nové vyšetřovací metody a přístroje.
Ripper Street
Minulý rok se však BBC nelíbila čísla sledovanosti a oznámila, že Ripper Street končí a třetí série se natáčet nebude. Fanoušky to samozřejmě pobouřilo a tím, kdo vyslyšel jejich přání, je Amazon. Ten stanici BBC navrhl, že bude třetí řadu seriálu financovat výměnou za možnost jejího streamingového vysílání. Amazon by tak na svém kanálu Prime vysílal nové epizody dříve než samotná BBC, tedy vyjma Ameriky (ty musí mít stále něco extra). Prime se navíc stane domovem i prvních dvou sérií.
Adam Rothenberg, Jerome Flynn, Matthew Macfadyen
To je jistě dobrá zpráva pro všechny milovníky seriálu a pro ústřední herecké trio - Matthewa Macfadyena, Jeromea Flynna a Adama Rothenberga.