Zaútočí Expendables na televizní obrazovky?

Zaútočí Expendables na televizní obrazovky?
RED
zautoci-expendables-na-televizi-obrazovky
Nejen v rámci velkého plátna se studia s chutí vrací k osvědčeným značkám. Televize nefunguje jinak (i tam se už ostatně urodilo pár pořádných remaků) a aktuálně je ve hledáčku producentů týmovka Expendables. Těžko říct, jestli je to vhodný materiál, neboť kinoverze čerpá ze dvou faktorů – akčních hvězd a správné osmdesátkové atmosféry (k čemuž se počítají nevybíravé hlášky a akce připomínající krvavý biftek). Ani jedno by pravděpodobně v rámci televizní produkce neprošlo, minimálně u herců je to jistota. V době Spartaka (2010) je nicméně brutalita otevřené pole. Těžko ale říci, jestli by si někdo v TV podobný krvavý koncept skutečně „lajznul“ u akčního oldschool výplachu, jenž nemá žádné vyšší ambice, než pobavit nostalgiky.
Dále jsou na seznamu možných televizních sérií akční důchodci z RED a taneční série Let’s Dance. Tady už jsou (vzhledem k námětu) šance o něco vyšší, první zmíněný ale opět stojí hodně na hvězdném obsazení.
V tuhle chvíli není nic potvrzené a studio si nejspíš dělá předběžný průzkum, o co budou mít fanoušci největší zájem. Co byste na televizních obrazovkách ze zmíněné trojice uvítali vy (s přihlédnutím k výše zmíněným omezením)?
Víte že?...
... v Bulharsku je RED (2010) uvedeno pod zkratkou BSP, neboli Besni Strashni Pensii? V překladu to znamená Zuřiví strašní důchodci.