Zásadní momenty třetí Ivety: Nejdůležitější muž jejího života a souboj s bulvárem

Zásadní momenty třetí Ivety: Nejdůležitější muž jejího života a souboj s bulvárem
Iveta | Voyo

Soudní spory a osobní boje

Třetí řada se zaměřuje na soudní bitvy o opatrovnictví syna Artura, boj s alkoholismem a psychické problémy. Seriál začíná dramatickým sporem mezi Ivetou a Ladislavem Štaidlem, který chce získat plnou péči o jejich syna. Iveta se zároveň potýká s vážnými závislostmi, které ji několikrát přivedou na psychiatrii. Diváci sledují její úsilí udržet si syna i přes neustálé osobní a právní výzvy, což je jeden z důležitých pilířů příběhu. Seriál realisticky vykresluje právní a emocionální bitvy, kterým Iveta čelila, a nabízí hluboký pohled na její osobní boj.
Iveta
Iveta
  • Voyo
67%

Osobní vztahy

Ve třetí řadě se tvůrci zaměřili i na vztah Ivety s Josefem Rychtářem, jehož ztvárnil David Prachař, a Zdeňkem Macurou v podání Richarda Krajča. Nový vztah s Rychtářem přináší turbulentní a dramatické momenty. Výbušný Rychtář Ivetu nasměruje zcela jiným směrem a do všeho se ještě zaplete kontroverzní Zdeněk Macura. Nové partnerství Ivety bylo plné dramatických momentů, ostatně jako celá závěrečná fáze Ivetina života. Režisér Michal Samir zároveň však potvrdil, že hlavním poutem pro tvůrce ve třetí řadě nebyl vztah s Rychtářem ani s Macurou, ale s jejím synem Arturem, jenž pro Ivetu znamenal vše. Tento vztah je zobrazen jako klíčový a motivující faktor v jejím životě, což dodává příběhu emocionální hloubku.

Boj s bulvárem

Neustálý tlak médií a jejich vliv na Ivetin život je další velkou součástí třetí řady. Bulvární média sledují každý její krok, což má vážné důsledky na její soukromí. Postava Pavla Novotného, mimochodem skvěle ztvárněná Filipem Rajmontem, dodává těmto scénám autentickou tvář. Seriál věrně zachycuje, jak novináři neustále pronásledují Ivetu a jaké následky to má na její psychiku a osobní život. Diváci mohou vidět, jak se Iveta snaží vyrovnat s negativními titulky a neustálou veřejnou kontrolou, což dodává příběhu další vrstvu napětí.
Zásadní momenty z třetí série Ivety

Co dalšího vás čeká v přiloženém videu?

Ve videu se například dozvíte, kdo byl skutečně osudovým mužem Ivety. Zároveň zjistíte, jaké výzvy museli tvůrci při natáčení nejvíce řešit. Také se podíváme na to, jaký vliv měly společenské události na Ivetin život a na změny stylu i tónu mezi jednotlivými sériemi. Navíc jsme ještě rozebrali, jak se Anně Fialové podařilo ztvárnit tak komplikovanou osobnost, a jak se mladý Karel Šimek vyrovnal s rolí Artura.
Díváte se na seriálovou Ivetu? Nezapomeňte ji ohodnotit na Kinoboxu!
Zdroj: Voyo, Kinobox