Je Euforie opravdu zrušená? Herci si mají hledat jinou práci, HBO se snaží uklidnit situaci

Je Euforie opravdu zrušená? Herci si mají hledat jinou práci, HBO se snaží uklidnit situaci
Euforie | HBO
Už nějakou dobu není považováno za jisté, zda třetí řada vůbec vznikne. Jednak tragicky zesnul důležitý herec Angus Cloud, navíc mají mnohá potřebná jména neustále plný harmonogram a nakonec, možná nejvíc ku neprospěchu věci, se veřejnost po neúspěšném seriálu Idol příliš netěší na další Levinsonovu práci. Nyní se Hollywoodem rozezněla zpráva, že všemu je vážně konec. Alespoň prozatím.
Euforie
Euforie
85%
Zvěsti o ukončení projektu doposud všichni dotazovaní vždy promptně popírali. Naposledy to byla Sydney Sweeney, kdo veřejnost ujišťoval, že se rozhodně začne brzy natáčet a můžeme počítat s uvedením v roce 2025, přesně podle plánu. Důvěryhodný hollywoodský insider Jordan Ruimy publikující na svých stránkách World of Reel však tvrdí, že aktuální natáčení, jež mělo začít v létě, bylo zrušeno. Hercům mělo být doporučeno si na vyčleněné týdny natáčení začít hledat náhradní práci. Podle jeho zpráv to značí konec celého seriálu.
Angus Cloud v seriálu Euforie
Angus Cloud v seriálu Euforie | HBO
Tato informace už stihla obletět internet, což vizuálně zvyšuje její důvěryhodnost. Sluší se tedy připomenout, že přestože už byla publikována na desítkách platformách, stále se jedná o tezi vycházející z jednoho neoficiálního zdroje jedné osobní stránky, jejíž autor vždy sám upozorňuje, že za své reporty nemůže dát ruku do ohně. Ruimy se v minulosti osvědčil, tuto informaci mu tedy skoro určitě opravdu někdo poskytl. Může jít ale o zprávu z druhé ruky, nebo neúplnou pravdu, která se ještě změní.
V samotné HBO rychlá reakce internetu vyvolala jistě paniku. Variety už stihlo kontaktovat samotnou instituci a dostali ujištění, že stanice je i přes odklad natáčení nadále oddaná myšlence třetí sérii realizovat. „HBO a Sam Levinson jsou nadále odhodlaní natočit tu nejlepší třetí sérii Euforie, jakou jen mohou," vyjádřili se mluvčí. Dodali, že odsunuté natáčení a dlouhá pauza mezi sériemi je jednoduše příležitostí pro herectvo, jak realizovat projekty mimo tento seriál. Jde o to, jestli této verzi věříme.
Případné zrušení Euforie bylo snadné přijmout, protože se jeví jako něco logického, snad i nevyhnutelného. Někteří jednotliví herci, předně Zendaya a Elordi, už tento projekt vysoce přerostli a bylo by pro ně krajně nepraktické mu věnovat čas, když mají tolik komerčně i kvalitativně lukrativnějších projektů. Ohrnovat nos nad Levinsonem je aktuálně možná ještě populárnější, než si chudák zaslouží. A vzhledem k tomu, že od premiéry první řady uplynulo už šest let, herci riskují, že začnou vypadal ve svých rolích středoškoláků poněkud směšně. Nemluvě o tom, že nejvěrnější fanouškovské jádro tomuhle projektu dost možná už odrostlo. Bylo by lepší se na to vykašlat, nebo se do tohohle světa chcete vrátit?
Euforii najdete na HBO Max. podívejte se na žebříček dalších povedených seriálů této platformy podle databáze Kinoboxu.
zdroj: World of Reel, Variety