Hit Podruhé mě neoklameš se dočká nástupců. Netflix odhalil další plány

Hit Podruhé mě neoklameš se dočká nástupců. Netflix odhalil další plány
Podruhé mě neoklameš | Netflix
Podruhé mě neoklameš
Podruhé mě neoklameš
68%
Kniha Missing You vyšla v roce 2014. Pojednává o detektivce Kat Donovan, která v seznamovací aplikaci narazí na svého bývalého snoubence, což povede ke spiknutí obklopujícímu smrt jejího otce. Seriál bude psát Victoria Asare-Archer, která má na svém kontě například dvě epizody Stay Close rovněž pro Netflix, režírovat budou Sean Spencer a Isher Sahota. Run Away vypráví o Simonovi, jehož život se obrátí vzhůru nohama poté, co jeho nejstarší dcera Paige uteče a je nalezená v městském parku předávkovaná. Simon musí zjistit, co se stalo, což ho zavede do nebezpečného podsvětí.
Podruhé mě neoklameš: trailer | Netflix
Podruhé mě neoklameš se na českém Netflixu drží třetí týden mezi nejsledovanějšími seriály, podobně je tomu v mnoha dalších zemích světa. Vypráví příběh bývalé vojenské pilotky vrtulníku (Michelle Keegan), která po smrti manžela (Richard Armitage) dostane od kamarádky videochůvičku, aby mohla kontrolovat svou dcerku. Jednou však na záběrech najde s hrajícím si děvčátkem rovněž muže s tváří její zesnulé lásky. Co to znamená? Je naživu, nebo s ní někdo rozehrál pěkně agresivní hru, která ji má vyvést z míry? Během prvního víkendu se na seriál podívalo přes 37 milionů uživatelů a uživatelek.
V případě adaptací dalších dvou knih si Harlan Coben vymínil, že zůstane výkonným producentem seriálů. Nadcházející televizní dramata jsou výsledkem multimilionové pětileté smlouvy s Netflixem. Předchozími seriály pro streamovacího giganta z Cobenovy dílny byly například Nadobro ztracený, Cizinec a Drž se. Colben v současnosti pracuje na adaptaci novely z roku 2004 Just One Look, jak prozradil v rozhovoru pro Radio Times. A zažertoval u toho: „Pořád ještě mi tady nějaké knihy zbývají!“ Možná dojde v budoucnu i na ně, pokud bude popularita jeho předloh přetrvávat.
zdroje: TV Insider, Radio Times