Sedmilhářky se vrátí. Reese Witherspoon potvrdila přípravy na třetí řadu

Sedmilhářky se vrátí. Reese Witherspoon potvrdila přípravy na třetí řadu
Seriál Sedmilhářky | Getty Images
Sedmilhářky
Sedmilhářky
83%
Od konce druhé sezóny Sedmilhářek uplynulo pět let a příběh silných žen, které se vzepřou násilí a kontrole, by mohl pokračovat. Přestože zatím nevyšlo oficiální prohlášení HBO, o připravované třetí řadě se rozhovořila Reese Witherspoon, jedna z protagonistek. Variety se u příležitosti předávání Zlatých glóbů zeptalo, jestli se Sedmilhářky vrátí. A následovala radostná odpověď pro všechny, kdo měli seriál v oblibě. Witherspoon a Kidman, které pojí přátelství a dělí rovných 21 centimetrů výšky, by se chtěly vrátit. První díly třetí řady jsou přitom údajně v přípravě. Witherspoon řekla doslova: „Pracujeme na tom. Spolu s Nicole tomu věnujeme hodně času a energie.“
Sedmilhářky
Sedmilhářky | Getty Images
První řada Sedmilhářek se zaměřila na zkušenosti žen s genderově podmíněným násilím, přičemž agresora ztvárnil Alexander Skarsgård. Publikum seriál zbožňovalo především díky zobrazení síly žen, které se navzdory různým životním postojům a přesvědčení dokážou podpořit, pokud jde o kruté zacházení v partnerství. Druhá řada byla o něco slabší, zaměřila se na vyšetřování „tragického úmrtí“ a divačkám a divákům dodala Meryl Streep jako tchyni Nicole Kidman. Seriál se dočkal více než stovky nominací na nejrůznější ceny a 54 z nich proměnil, včetně Zlatých glóbů.
Reese Witherspoon se po Sedmilhářkách objevila v řadě filmů a seriálů. Nejvýraznější z nich je nejspíš The Morning Show, kde hraje po boku Jennifer Aniston. Nicole Kidman také nezahálí, v lednu bude mít na Amazon Prime Video premiéru nový seriál Expats, který se bude věnovat cizincům žijícím v Hongkongu. Kidman se navíc objevila také v druhém Aquamanovi, kde si zopakovala roli matky hlavního hrdiny.
Informace o třetí řadě Sedmilhářek pro vás budeme dál sledovat. Zatím se můžete podívat na žebříček nejlepších seriálů na HBO Max podle hodnocení uživatelek a uživatelů Kinoboxu.
zdroje: The Playlist, Variety