Fanoušci Boje o moc budou moci dražit kabelku Shiv nebo Romanův outfit

Fanoušci Boje o moc budou moci dražit kabelku Shiv nebo Romanův outfit
Boj o moc | HBO
Boj o moc
Boj o moc
87%
Aukci pořádá Heritage Auction House 13. ledna příštího roku. Mezi oznámenými položkami jsou stovky rekvizit, sety dekorací a kostýmy, které se objevily v seriálu Boj o moc. HBO tuto akci, která se bude konat ještě před udílením cen Emmy, nazývá Succession Showcase Auction. „Nyní máte jedinečnou možnost pořídit si něco ikonického od vašich oblíbených postav,“ uvedl v prohlášení ředitel Jax Strobel. Na seznamu je například směšně pompézní kabelka Shiv nebo sluneční brýle Kendalla či Grega. „Každý, kdo seriál miloval, si tam najde něco pro sebe, opravdu,“ láká Strobel.
Mezi draženými předměty bude i proslulá „směšně objemná“ Burberry kabelka za tři tisíce dolarů, tenisky Kendalla Roye (Jeremy Strong) nebo svatební smoking Connora (Alan Ruck). Dále luxusní zboží značek Lanvin, Canali, Tom Ford, Alexander McQueen, Brioni a Max Mara, které se vyskytovalo v šatníku rodiny Royových. Přihazovat se bude i na více kontroverzní položky. Například na Romanovo (Kieran Culkin) tričko z Walmartu, které se rozhodl obléknout si na truchlení po svém otci Loganovi (Brian Cox) v domě na Barbadosu.
Boj o moc
Boj o moc | HBO
Kromě kostýmů a rekvizit jako třeba poznámky Shiv (Sarak Snook) k prohlášení médiím u příležitosti smrti jejího otce budou k dispozici růžové lístky se smutečním proslovem Romana. Fanoušci a fanynky si rovněž můžou vybrat speciálně vytvořené falešné obálky časopisů Forber, Vanity Fair či New York Magazine, které se zabývaly vzestupem a pádem společnosti Waystar Royco, navíc všechny identifikační karty zaměstnanců a zaměstnankyň či nábytek z Loganovy kanceláře. Chybět nebude ani škorpión, dárek k Valentýnu, který Shiv připadal odporný.
Boj o moc se do televizní historie zapsal největším počtem nominací na Zlatý globus v roce 2024. Celkem za svou dobu od premiéry v roce 2018 obdržel 278 nominací a 125 různých ocenění. Za poslední řadu má 27 nominací na Emmy včetně 14 hereckých.
zdroje: IndieWire, IMDb