Třetí řadu Bridgertonových nám bude Netflix důmyslně dávkovat

Třetí řadu Bridgertonových nám bude Netflix důmyslně dávkovat
Bridgertonovi | Netflix
Bridgertonovi
Bridgertonovi
71%
Ještě v lednu to vypadalo, že třetí Bridgertonovi uvidíme letos. Ústředním tématem trojky má být vztah Penelope (Nicola Coughlan) a Colina Bridgertona (Luke Newton). Vinou složitého natáčení, jiných pracovních úvazků hereckého souboru a letošní hollywoodské stávky se však třetí řady populárního seriálu dočkáme až příští rok.
Třetí řada Bridgertonových bude premiérována nadvakrát jako například aktuálně uváděná Koruna (The Crown) nebo v minulosti Zaklínač (The Witcher). První polovina třetí sezóny bude prvně uvedená 16. května 2024 a ta druhá o necelý měsíc později, konkrétně 13. června 2024.
Třetí řada Bridgertonových na prvních fotkách. Mezi Colinem a Penelope to začíná jiskřit
Seriály21. 6. 2023
Třetí řada Bridgertonových na prvních fotkách. Mezi Colinem a Penelope to začíná jiskřit
Bridgertonovi se odehrávají na přelomu 18. a 19. století v Anglii a věnují se vztahům v této rodině. První série Bridgertonových měla na Netflixu premiéru v roce 2020, druhá o dva roky později. Druhá série měla dle dostupných statistik během prvního měsíce od uvedení na kontě 627 milionů hodin sledování, v té době šlo o nejúspěšnější anglicky mluvený pořad v historii Netflixu.
Bridgertonovi: teaser trailer na 3. sérii | Netflix
První díl bude mít název Out of Shadows (Ze stínů) a že lady Whistledown opět pokládá otázku: „Se začátkem sezóny se všichni ptají, která z letošních debutantek bude zářit nejjasněji?“ Tvůrčí tým přitom pracuje s předpřipravenou zápletkou, která patří mezi tradiční syžetové prvky melodramatu – zatímco Penelopa je do Colina dlouhodobě zamilovaná, mladý muž ji bere pouze jako dobrou kamarádku, kterou navíc zradí. Nebo si ještě neuvědomil, co ke zdánlivě zakřiknuté dívce v šatech jásavých barev cítí?
Do jednotlivých rolí rozsáhlé rodiny Bridgertonových a jejich přátel by se mělo vrátit herecké obsazení z předešlých řad spolu s komentářem Julie Andrews. Chybět by však stále měl Regé-Jean Page, který se neúčastnil ani natáčení druhé sezóny, poprvé i Phoebe Dynevor coby Daphne a Ruby Strokes nahradí v roli Francescy Bridgerton Hannah Dodd. Ruby totiž dala přednost jiné pracovní příležitosti a seriál opustila v průběhu druhé řady, proto v ní její postava následně chyběla.
zdroje: Kinobox, What´s on Netflix, Netflixer, Novinky.cz