Netflix připravuje sedmou řadu Černého zrcadla

Netflix připravuje sedmou řadu Černého zrcadla
Černé zrcadlo | Netflix
Černé zrcadlo
Černé zrcadlo
85%
Streamovací gigant uvedl, že šestá řada Černého zrcadla se dostala do top 10 žebříčku sledovanosti v 92 zemích světa a téměř měsíc se držela v anglicky mluvících regionech. Očekává se, že se vrátí ostřílení tvůrci Charlie Brooker, Jessica Horowitz a Annabel Jones v rolích výkonných producentů. O případném hereckém obsazení prozatím nemáme žádné informace, na případná překvapení si tedy musíme počkat.
Černé zrcadlo
Černé zrcadlo | Netflix
Jednotlivé řady a epizody Černého zrcadla často předvídaly budoucnost ve světě moderních technologií a jejich dopad na lidi a společnost. Tvůrci si s jednotlivými díly a řadami dávali načas a u publika se často setkávali s diametrálně rozdílným přijetím. První sezóna vyšla na Netflixu už v roce 2011.
Uvidíme, čeho se v nových epizodách dočkáme. Můžeme pravděpodobně počítat s tím, že se tvůrci pustí do vlivu umělé inteligence a jejího nejviditelnějšího symbolu, nástroje ChatGPT. Vzhledem k tomu, že mezi pátou a šestou řadou Černého zrcadla byla téměř čtyřletá proluka, dá se čekat, že ani sedmá nemusí přijít brzy.
zdroje: Kinobox, Variety, Netflix News
Podívejte se na žebříček nejlepších thrillerových seriálů Netflixu podle hodnocení uživatelek a uživatelů Netflixu.