Teorie velkého třesku: největší záhada zůstane pravděpodobně nevyřešená

Teorie velkého třesku: největší záhada zůstane pravděpodobně nevyřešená
Teorie velkého třesku | CBS
Teorie velkého třesku
Teorie velkého třesku
86%
Jak se Penny jmenovala před svatbou s Leonardem? Navzdory odvysílaným dvanácti sériím a čtyřem letům od ukončení show na tuhle otázku stále neexistuje odpověď. V jedné z epizod sice bylo na štítku na balíčku vidět příjemní Teller, tvůrci to však vyvrátili. S největší pravděpodobností šlo jen o další easter egg, v tomto případě odkazující na slavné americké kouzelnické duo Penn & Teller.
A není náhoda, že příjmení nikdy odhaleno nebylo. Čím víc se seriál vyvíjel, tím víc se producenti, herci a scenáristé přikláněli k myšlence, že příjmení Penny zůstane nevyřešenou záhadou. K věci se vyjádřila jak Kaley Cuoco, která ji ztvárnila, tak Steve Moralo, tvůrce Teorie velkého třesku.
Teorie velkého třesku: Stačilo málo a hlavní role by hráli herci, kteří nakonec získali vedlejší postavy
Seriály7. 10. 2020
Teorie velkého třesku: Stačilo málo a hlavní role by hráli herci, kteří nakonec získali vedlejší postavy
„Víte, nemyslím si, že to odhalíme. Jsme tu trochu pověrčiví. Dostali jsme se tak daleko, aniž bychom znali její příjmení. Myslím, že je dobře, že se to nedozvíme,“ řekl Moralo před premiérou poslední série. Pověrčivost potvrdila i Cuoco s tím, že se jí celá záhada okolo příjmení líbí.
Přestože tím autoři nic špatného nezamýšleli, jejich prohlášení, že jméno neprozradí, vyvolalo v internetových diskuzích vlnu nevole. Někteří tvůrcům vyčítali, že je to neuctivé k hlavní ženské postavě, aby neměla celé jméno. Vzhledem k tomu, jak velkou charakterovou proměnou Penny během dvanácti let prošla a kolik jí bylo věnováno prostoru, je nicméně absurdní tvůrce obviňovat, že se k ní nechovali s dostatečným respektem. Utajované přímení na tom skutečně nic nemění.
Teorii velkého třesku najdete s českými titulky a dabingem v nabídce HBO Max. Nabídka streamovací služby toho samozřejmě ukrývá víc, stačí si projet Kinobox žebříček nejlepších seriálů na HBO Max.