Teorie velkého třesku: Stačilo málo a hlavní role by hráli herci, kteří nakonec získali vedlejší postavy

Teorie velkého třesku: Stačilo málo a hlavní role by hráli herci, kteří nakonec získali vedlejší postavy
Teorie velkého třesku | CBS
Teorie velkého třesku s námi byla ohromných dvanáct sezón a stala se jedním z nejvýznamnějších sitcomů všech dob. Svou roli v tom mimo jiné sehrál perfektní casting, který se samozřejmě piloval a to i za pochodu. Například v původní verzi pilotu nebyla Penny a tudíž ani Kaley Cuoco...
V případě neodvysílaného pilotu, jehož ukázku jsem dal výše, byla již nicméně dána ústřední dvojice (s tím významným rozdílem, že Sheldon byl již sexuálně aktivní!). I ta ale samozřejmě prošla podrobným castingem.
Autoři měli od počátku jasno v tom, že chtěli pro jednu z hlavních rolí Johnnyho Galeckiho a prapůvodně měl podle jejich představ hrát Sheldona. Probíhal tak casting na Leonarda a velmi blízko se k obsazení dostal John Ross Bowie. Jenže pak si Galecki usmyslel, že by raději hrál postavu Leonarda a Bowie proto skončil jako Barry Kripke. Kdyby se každopádně historie psala jinak, hrál by roli Leonarda on a Sheldona by se dle jeho slov ujal Kevin Sussman (ten nakonec skončil jako majitel komiks shopu Stuart).
Teorie velkého třesku
Teorie velkého třesku