Tomb Raider: The Legend of Lara Croft. Animovaný seriál v první ukázce

Tomb Raider: The Legend of Lara Croft. Animovaný seriál v první ukázce
Tomb Raider: The Legend of Lara Croft | Netflix
Tomb Raider: The Legend of Lara Croft
Tomb Raider: The Legend of Lara Croft
Hayley Atwell, která si v MCU zahrála agentku Carter a nedávno jsme ji mohli vidět po boku Toma Cruise v Mission: Impossible Odplata – První část, se v připravovaném animovaném seriálu Tomb Raider: The Legend of Lara Croft ujala hlasu herní ikony, slavné archeoložky. „Scénáře jsou fantastické a to samé animace. Je to dojemné, vtipné, moc se mi to líbilo. Autoři opravdu rozumí tématu a posouvají ho směrem, aby byli fanoušci spokojení,“ uvedla Atwell pro server The Movie Dweeb.
Menší obrázek o tom, jak seriál bude vypadat, si nyní můžeme udělat z kratičké upoutávky.
Tomb Raider: The Legend of Lara Croft: upoutávka | Netflix
Netflix zatím neoznámil konkrétní datum premiéry, s jistotou víme jen to, že seriál vyjde v příštím roce. Podle serveru Deadline se bude se odehrávat po událostech z rebootované videoherní trilogie z let 2013 až 2018. Hráči se s touto kultovní postavou poprvé setkali již v roce 1996 a její filmovou představitelkou se v roce 2001 ve filmu Lara Croft – Tomb Raider stala Angelina Jolie.
Showrunnerkou nového seriálu je Tasha Huo, která je bohužel podepsaná pod mizerným spin-offem Zaklínač: Pokrevní pouto. Show produkuje společnost Crystal Dynamics, která na herní Laru vlastní práva, a o animaci se postarali v Powerhouse Animation Studios (animovaný seriál Castlevania).
Oba díly filmové série s Jolie najdete v nabídce SkyShowtime s českými titulky a dabingem. A pro další inspiraci přijde vhod Kinobox žebříček nejlepších akčních filmů na ShyShowtime.