„Všechno jde do háje.“ Těkavá ukázka na druhou řadu Lokiho láká na spoustu katastrof

„Všechno jde do háje.“ Těkavá ukázka na druhou řadu Lokiho láká na spoustu katastrof
Loki | Marvel Studios
Ta se nese v poměrně odlehčeném duchu a hravá hudba budí dojem, že tentokrát uvidíme ještě víc Lokiho šílených kousků. Heslem těchto několika desítek sekund je propojování minulosti, přítomnosti a budoucnosti. A skutečně, skoků napříč časem i prostorem si během necelé minuty vychutnáme až až.
Loki: upoutávka na 2. sérii | Marvel Studios
Fanoušci a fanynky se samozřejmě opět mohou těšit na Toma Hiddlestona v hlavní roli, jehož úhlavním sokem v této sérii bude Kang Dobyvatel, zatím ještě s tváří problematického Jonathana Majorse. Vedle Lokiho se vrátí i Sophia Di Martino jako jeho ženská varianta Sylvie, Tara Strong v úloze antropomorfních hodin Miss Minutes, Gugu Mbatha-Raw v roli soudkyně Ravonny Renslayer či Owen Wilson jako agent Mobius M. Mobius.
Loki
Loki
88%
První řada seriálu se dočkala uspokojivých čísel sledovanosti i kritických hodnocení a podobný úspěch by Marvel momentálně rozhodně ocenil. Letošní film a seriál z MCU (tedy Ant-Man a Wasp: Quantumania a Tajná invaze) se velké chvály nedočkaly, čest značky tak důstojně hájili jen třetí Strážci Galaxie. Už za měsíc se dozvíme, zdali si další Lokiho dobrodružství publikum získají, anebo jestli zůstanou v šedi průměru.